Ehliyet sınavında kopya çekmek isteyen 2 şüpheli yakalandı

İstanbul Bağcılar'da Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na (MTSAS) giren iki sürücü adayının üstünde kopya düzeneği bulundu. Kopya çekmek isteyen adayların üstünden kulaklık, cep telefonu, kamera ve taşınabilir internet sağlayıcısı çıktı.

GİRİŞ 31.10.2022 15:08 GÜNCELLEME 31.10.2022 16:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bağcılar Yenimahalle'de bulunan ilkokulda dün sabah sınav merkezi yetkilileri, Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavına girmek isteyen iki ehliyet adayından şüphelendi.

İhbar üzerine sınav merkezine gelen polis, İ.T. ve M.Ö. isimli şüphelilerin üstünü aradı.

Yapılan aramasında, kulak, göğüs ve bel bölgelerinde kulaklık, cep telefonu, kamera ve taşınabilir internet sağlayıcısı kopya düzeneği ele geçirildi.

Kopya çekme düzeneğiyle yakalanan iki şüphelinin adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    maceraya girmeyi istemişler onlar
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan verilen dersleri yada internetten ders çalışıp test yapsanız rahat geçersiniz ne gereği var böyle şeylere. Ben 39 yaşında ilkokul mezunu biriyim hayatımda ilk defa ehliyet sınavına girdim daha geçen ay çalışıp girdim 92 puanla geçtim biraz kafanızı çalıştırın derslere yeter. Aklınızı üç kağıtçılığa vermişsiniz hep
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı buna harcayacağına biraz derse çalışsa sınavı geçecek insanlar harbi değişik
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömür boyu ehliyetten men vereceksin bu katillere. Katiller diyorum çünki bu şekilde ehliyet alsaydı trafik teröristi olarak can alacaktı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...