Yamaç paraşütü hakkında konuşan sporcu "Kazasız belasız..." dediği anda paraşüt çarptı

Yamaç paraşütü hakkında röportaj veren kadın sporcu “kazasız belasız oldu” dediği anda küçük bir kaza yaşandı.

GİRİŞ 31.10.2022 23:34 GÜNCELLEME 01.11.2022 00:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Balıkesir’de, Altıeylül Belediyesince 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Türkmentepe Yamaç Paraşütü etkinliği yapıldı. Muhabir Taşkın Sarıca kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştığı röportaj gündem oldu.

Kadın sporcu röportaj sırasında  “kazasız belasız oldu” dediği anda başka bir sporcunun paraşütü muhabir Taşkın Sarıca ve sporcu kadının üzerine düştü. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Lokman 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok sükür yinede kazasiz belasiz atlatmissiniz, basarilarinin devamini dilerim. Reportaj yaparken arada bir saga sola bakmani tavsiye ederim. Mevlam ayagina tas degdirmesin güzel kiz.
    Cevapla
  • Vatandaş12345 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan buradan bile yürüyorsunuz pesssss
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!