Kuşadası’na 4-6 Yaş Kur’an Kursu: Çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önemli

Kuşadası Melahat Bilici 4-6 Yaş Kur’an Kursu temeli atma töreninde konuşan Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, "Kuşadası gibi güzel bir ilçemizde böyle mekanların bulunması çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önemli" dedi.

Kuşadası’na 4-6 Yaş Kur’an Kursu: Çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önemli
Kuşadası’na 4-6 Yaş Kur’an Kursu: Çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önemli
GİRİŞ 01.11.2022 10:45 GÜNCELLEME 01.11.2022 10:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Kuşadası İlçe Müftülüğü koordinesinde Melahat Bilici 4-6 Yaş Kur’an Kursu binasının temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma töreninde açılış konuşması yapan İl Müftüsü Hasan Güneş, "4-6 yaş Kur’an kurslarının öneminin farkındayız. Bundan sonraki süreçte bunu daha iyi kavrayacağız. Çocuklarımız büyüdüklerinde burada geçirdikleri günleri özlem ve tebessüm ile anacaklar. Bizler bu gayeyle çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu kursun yapılmasında arsa bağışında bulunan Hasan Yener amcamız ve yapımını üstlenen Melahat Bilici teyzemiz başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

KUŞADASI KAYMAKAMI: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ AÇISINDAN OLDUKÇA ÖNEMLİ

Akabinde katılımcılara hitap eden Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, "Kuşadası gibi güzel bir ilçemizde böyle mekanların bulunması çocuklarımızın geleceği açısından oldukça önemli. Hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Misafirlere verilen ikram sonrasında İl Müftüsü Hasan Güneşin duasıyla inşaat başlatılırken, törene İl Müftüsü Hasan Güneş, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası İlçe Müftüsü Hüseyin Taner, kurum amirleri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Emeği geçenlerden Allah razı olsun. İşte yapılması gereken budur. Aksi taktirde Türk Milleti'nin çocukları dinsiz yetişir. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz vaziyeti. Muazzam şeklide bir dinsizlik-imansızlık cereyanı var.
    Cevapla
  • Tuğlu... 1 yıl önce Şikayet Et
    emeği geçenlerden YÜCE RABBİM razı olsun, nereden nereye , Allah bu günlerimizi tekrar aratmasın, daha ileriye trt spikeri ve temsil ettiği zihniyete inat ümmet bilinciyle inşallah...
    Cevapla
  • mustafa çevik 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşalllah Allah kolaylıklar versin vermek zor iştir zoru başaranlara ne mutlu Rabbimiz kabul buyursun inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu