BBP lideri Destici'nin makam aracı sünnet arabası oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin makam aracı, Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtçu'nun oğlu Yağız Efe'nin sünnet arabası oldu.

GİRİŞ 01.11.2022 16:24 GÜNCELLEME 01.11.2022 17:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Destici'nin, şehit Yoğurtçu'nun oğlu Yağız Efe için sünnet töreni düzenleneceğini haber almasının ardından verdiği talimatla, makam aracı sünnet arabası olarak süslendi.

Makam aracı, küçük Yağız'ı evinden alarak oluşturulan konvoyla sokaklarda dolaştırdı. Daha sonra sünnetin yapılacağı kliniğe başka bir araçla gelen Genel Başkan Destici, Yağız Efe'yi ve ailesini ziyaret etti.

Yağız Efe'nin sünnetinin hayırlı olmasını dileyen Destici, "Bu vesileyle Şehit Mevlüt Yoğurtçu'yu bir kere daha anıyoruz, onunla birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun." dedi.

Yağız Efe'nin annesi Duygu Yoğurtçu ise Destici ve BBP üyelerinin eşinin şehadetinden bu yana her zaman yanlarında olduğunu belirterek, Destici ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Destici, Yağız Efe'ye sünnet hediyesi olarak altın taktı.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu yavrular tüm Türkiyenin çocukları artık.
    Cevapla
  • Abdullah Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim senden bu sünnete vesile olanlardan şehit kardeşimizin evladına sahip cıkıp sünnet ettirenlerede Rabbim sahip cıksın.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun çok güzel bir duygu yaşattın
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah aslana
    Cevapla
  • Damla 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle siyasetçilerin var olması ülke geleceği adına umutlandırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...