Parası ve telefonu çalınan seyyar satıcı kadından alışveriş yapmak için sıraya girdiler

Adana'da KOAH hastası eşi çalışamadığı için yeşillik satarak çocuklarını okutan Gamze Yılmaz'ın 7 bin TL'si ile cep telefonu çalındı. Gözyaşlarına boğulan kadının halini görenler, alışveriş yapmak için kuyruğa girdi.

Parası ve telefonu çalınan seyyar satıcı kadından alışveriş yapmak için sıraya girdiler
Parası ve telefonu çalınan seyyar satıcı kadından alışveriş yapmak için sıraya girdiler
GİRİŞ 02.11.2022 19:01 GÜNCELLEME 02.11.2022 19:01
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Adana’da Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) bulunan eşi çalışamadığı için kaldırımda yeşillik satarak çocuklarını okutan Gamze Yılmaz’ın (40) toptancılara vereceği 7 bin TL ile cep telefonu, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Gözyaşlarına boğulan Yılmaz’ın halini görenler, yeşillik satın almak için yoğunluk oluşturdu, kuyruğa girdi.

Olay, dün saat 23.50 sıralarında Çukurova ilçesi Şehitler Bulvarı’nda meydana geldi. KOAH tedavisi gören eşi çalışamadığı için evinin geçimini ve 3 çocuğunun okul masraflarını kaldırımda yeşillik satarak sağlamaya çalışan Gamze Yılmaz, temizlik yaparken tezgahından ayrıldı. Bu sırada tezgaha yaklaşan bir kişinin, toptancılara vereceği 7 bin TL parası ve cep telefonunun bulunduğu poşeti çaldığını fark eden Yılmaz, arkasından koştu ancak yetişemedi. Yılmaz’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.



MAHALLELİ AKIN ETTİ

Borçlanarak yeni yeşillikler ve yumurtalar alan Yılmaz, bugün sabah erken saatlerde yeniden tezgahını kurdu. Yılmaz’ı tanıyan ve olayı öğrenen mahalleli, yeşillik satın almak için kaldırımda yoğunluk oluşturdu. Zaman zaman ağlayan Yılmaz’ın başına gelenleri dinleyenler, acısını paylaştı.



‘ZORLA GEÇİNİYORUZ’

Gamze Yılmaz, “Eşim hasta olduğu için ben hem ona hem de çocuklarımıza bakıyorum. Tezgahı temizlerken arka tarafa süpürge almaya gitmiştim o sırada adamın biri geldi aldı her şeyimi. Bu para yumurtacının, ıspanakçının, fasulyecinin parası. 3 gündür kazandığım, sermaye yapacağım paraydı. Her şeyim gitti. Konuşamıyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Sermayemi çalan kişi eğer beni duyuyorsa lütfen paramı geri getirsin. Zorla geçiniyoruz” diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız yakalansa bile para gitti bazıları hırsızlığı meslek edinmiş cezada az çalmaya devam.
    Cevapla
  • zıyaa 1 yıl önce Şikayet Et
    zorla geciniyoruz demıs komse buna yorum yapmıyor
    Cevapla
  • sarıçiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımetsin inşaAllah..
    Cevapla
  • Bir Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hırsızın elini keseceksin derken "sümme haşa kulundan bi haber mi ki insanın çalmaya başladığında arsızca ve devamlı kolayca para kazanma hırsına kapılacağını bilmiyor mu!!!!" onun için en uygun ceza elini keseceksin diyor. Kes hırsızın eliniiiiiiii
    Cevapla
  • Elmascı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada saadet adaletle olur. Adalet ise Kur'an ın gösterdiği tarz iledir. İnsanlık çabuk aklını başına alıp Adalet-i İlahiye namına mahkemeler kurmazsa hırsızlara, anarşistlere, teröristlere teslim olacaklardır. Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    ne diyelim canının sadakasi olsun belki canına gelecekti birşey önüne geçti hırsızı soracak olursanız o zorlu günde vay haline
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!