Benim Adım Melek ve Hercai dizisinin sevilen siması Alparslan Büyük Selçuklu’ya katılıyor!

TRT1 dizisi Benim Adım Melek’te ‘Meryem’ ve ATV dizisi Hercai’de ise ‘Zeynep Aslanbey’ karakterini üstlenen Dilara Yeşilyaprak, Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle el sıkıştı.

Benim Adım Melek ve Hercai dizisinin sevilen siması Alparslan Büyük Selçuklu’ya katılıyor!
Benim Adım Melek ve Hercai dizisinin sevilen siması Alparslan Büyük Selçuklu’ya katılıyor!
GİRİŞ 07.11.2022 09:01 GÜNCELLEME 07.11.2022 09:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ÜS Yapım imzasıyla 2019 – 2021 yılları arasında TRT1’de yayına giren, çekimleri İstanbul ile Gaziantep’te gerçekleştirilen Benim Adım Melek dizisinin yetenekli ismi Dilara Yeşilyaprak’tan sevindiren haber geldi. Süreyya Yaşar Önal’ın yapımcısı olduğu ve Berfu Ergenekon ile Nilüfer Özçelik ikilisinin senaryosunu yazdığı Benim Adım Melek’le keşfedilen Dilara Yeşilyaprak, Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle sözleşme imzaladı.

TRT1’in 2 dizisinde birden rol alan isim bu sefer Gönül Dağı’na geliyor! İmzalar atıldıTRT1’in 2 dizisinde birden rol alan isim bu sefer Gönül Dağı’na geliyor! İmzalar atıldı

Yönetmenlik koltuğunda Ali İlhan’ın oturduğu, Ebru Şahin’in Reyyan Aslanbey ve Akın Akınözü’nün ise Miran Aslanbey karakterini üstlendiği Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Dilara Yeşilyaprak’ın Alparslan Büyük Selçuklu’da hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Mia Yapım imzasıyla 2019 – 2021 yılları arasında ATV’de yayınlanan Hercai dizisindeki performansıyla isminden bahsettiren Dilara Yeşilyaprak, Alparslan Büyük Selçuklu’da Tekfur Grigor’un kızı Flora karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalmışsınız. İki bölümdür var zaten.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!