Baba'dan peş peşe üzen haber! Haluk Bilginer'in dizisinde şoke eden gelişme

Yönetmenlik koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu AY Yapım imzalı Baba dizisinde hem ayrılık hem final iddiası izleyenleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Baba'dan peş peşe üzen haber! Haluk Bilginer'in dizisinde şoke eden gelişme
Baba'dan peş peşe üzen haber! Haluk Bilginer'in dizisinde şoke eden gelişme
GİRİŞ 10.11.2022 15:49 GÜNCELLEME 10.11.2022 15:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Haluk Bilginer’in ‘Emin Saruhanlı’ ve Tolga Sarıtaş’ın ise ‘Kadir Saruhanlı’ karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Baba dizisinin tutkunlarını üzecek iddia ortaya atıldı.

Senaristliğini Ekin Atalar ile Gökhan Horzum’un üstlendiği Baba dizisinin yayın hayatının sona ereceği iddiası ileri sürüldü. Reytinglerde yüzü gülmeyen ve beklentilerin altında kalan Baba dizisinin ekran macerasının biteceği söylentisi takipçilerinin moralini bozdu.

Diğer taraftan Kerem Çatay’ın yapımcısı olduğu ve 15 Şubat’tan beri Show TV ekranında varlık gösteren Baba dizisinin başrol oyuncusu Haluk Bilginer’in final yapmadan önce veda edeceği iddiası da ortalığı kasıp kavurdu. Yapımcısı tarafından şimdilik bir açıklama gelmezken, seyircisi sevilen dizinin akıbetinin ne olacağını sabırsızlık içerisinde beklemeye koyuldu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Abdullah Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi-mi dediniz? Ben sezon finaline kadar düşe kalka izlenmeye çalıştım, yeni sezonda kendime ciddi ciddi sordum: bu hala baba dizisi mi diye. Bunun senaryosunu yazanların kafasında hangi akrepler dolaşıyor merak konusu. Kaldırılması isabetli olur. NOT: aynısı yargı içinde geçerli.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Film beş para etmez,sürekli saçma sapan mesajlardan başka bir şey içermiyor.
    Cevapla
  • Fırat 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir dizi.Senaristler saçmalamaya başladılar.Sahte hoca karakteri ile Müslümanları incitiyorlar.Kadir 1. sezonda namaz kılıyordu.Şimdi sarhoş bir zinakar olmuş.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    senarist katliamı.....sonunu getiremiceksen hiç başlamıcaksın.
    Cevapla
  • Melek 1 yıl önce Şikayet Et
    Severek izlediğimiz bir dizi çöplük gibi bir yerde bütün oyuncuları çöp haline getirdi malesef böyle bir hayat hikayesi çizgi film lerde olur ancak memlekette çöplükten başka iş Yok saçma sapan hale geldi bitsin bence okadar zenginlikten bu kadar rezillik çıkmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı