Tırdan hortumla akaryakıt çalarken suçüstü yakalanan hırsız tutuklandı

Aksaray'da park halindeki tırdan hortumla minibüsündeki bidonlara akaryakıt aktaran hırsız polis tarafından suçüstü yakalandı. Mazot çalarken yakalanan zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 05.11.2022 11:47 GÜNCELLEME 05.11.2022 11:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Hacılar Harmanı Mahallesi'nde tırlardan mazot hırsızlığı yapıldığı şikayetleri üzerine çalışma başlattı.

Devriye görevi yürüten çarşı ve mahalle bekçileri, park halindeki bir tırın çevresinde gezinen kişinin durumundan şüphelendi.

HORTUMLA DÜZENEK KURDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yaptıkları kontrolde park halindeki tırdan hortumla kurulan düzenekle minibüse mazot aktarıldığını tespit eden ekipler, şüpheli Mustafa D'yi (33) yakaladı.

AKARYAKIT HIRSIZI TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

DAHA ÖNCE DE 450 LİTRE MAZOT ÇALMIŞ

Yapılan incelemede Mustafa D'nin, daha önce de Hürriyet Mahallesi'nde park halindeki tırdan 450 litre mazot çaldığı saptandı.

Öte yandan, bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntülerde, bir kişinin mazot yüklü bidonları minibüse yükleyip bölgeden uzaklaşması yer alıyor.

AJANSLAR

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Karaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne iblis akıllı iki ayaklılar var her seferinde hayret ediyorum….. VeSubhanAllah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet arabaya el koymuştur . Başka türlü iflah olmaz
    Cevapla
  • hak-hukuk 1 yıl önce Şikayet Et
    hirsizlik yap cal fakirlikten kurtul zengin ol ya kul hakki ya ahirette hsap kitap
    Cevapla
  • Kstmn37 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan bu memlekete hayır gelmez en kısa yoldan en ağır cezayı vereceksin ama ne yazıkki hırsızlık yapana bu ülkede ceza verilmiyor. Olan hep masum vatandaşa oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!