Yolcu otobüsü TIR'ın çarptığı iş makinesine çarptı: 1 ölü, çok sayıda yaralı

Amasya'da yolcu otobüsü, TIR'ın taşıdığı iş makinesine çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

GİRİŞ 06.11.2022 09:12 GÜNCELLEME 06.11.2022 09:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Amasya’nın Taşova ilçesinde yolcu otobüsü, TIR'ın taşıdığı iş makinesine çarptı. İlk belirlemelere göre bir kişinin öldüğü kazada yaralanan yolcular ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Olay yerine çok sayıda acil sağlık, AFAD, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik’te kaza yerine geldi.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sürücü kursları kalsında sadece sınav devlet tarafından yapılsa daha doğru olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sürücü kursları kalsında ama ssadece sınav devlet tarafından olsa daha doğru olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sürücü kursları devlet tekeline, okullara almak lazım, malesef özel sürücü kurslarında sistem paraya dayalı, 3-4 kez direksiyon sınavına girip kalanlar var, çünkü eğitim eksik verilerek adaylar ücretli ek derslere yönlendiriliyor, komisyon üyelerini zaten anlatmaya gerek yok, komedi
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Trol REİSİM, 12. sınıfa kadar İngilizce öğrenemiyorsan senin kabiliyetsizliğin.
    Cevapla
  • Reisim 1 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda harika eğitim verildiği için ilkokul 4'te başlayan ingilizceyi 12. sınıfa kadar öğrenemiyoruz. Boş konusmaya gerek yok.
    Cevapla
  • taycan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadan carpan her yaman haksizdir telefona bakiyordu belki bugunun yollari avrupada yok 4 seritli yollar bu bos zolda arkadan carpiyorsa diyecek tek soz yok
    Cevapla
  • Erzincan24 1 yıl önce Şikayet Et
    Uykusuzluk...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi