Çamlıca Kulesi'nde vinçten parça düştü: Hasar oluştu

Çamlıca Kulesi'nin dış cephesinde, bakım sonrasında vinçten parçaların düşmesi sonucu hasar meydana geldi.

GİRİŞ 06.11.2022 13:16 GÜNCELLEME 06.11.2022 13:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olayla ilgili kulenin internet sitesinden yapılan açıklamada, "6 Kasım Pazar gecesi Çamlıca Kulesi dış cephesinde yapılan rutin bakım sonrasında, cephe vincinden parçalar düşmüş ve dış cephede hasar meydana gelmiştir. Tüm operasyonlarımız yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldığı için maddi hasar dışında başka bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Radyo ve TV yayıncılığı teknik altyapı hizmetimiz olağan şekilde devam etmektedir. Dış cephede oluşan yüzeysel hasar en kısa sürede giderilene kadar Çamlıca Kulesi ziyaretçi kabul edemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    ne var bunda abartmaya gerek yok altı üstü kaza adı üstünde kaza kardeşim olabilir. tamir edilir cana geleceğine mala gelsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizi Allah bildiğigibi yapsın.nekadar aptal ve beceriksizssiniz.Böyle aptalca,beceriksizce,ahmakça kazalar nedense bizim ülkemizde oluyor.bu kule daha yeni yapıldı.her yaptığınız işi yüzünüze gözünüze bulaştırıyorsunuz.çünkü ülkeyi neredeyse kifayetsizler ordusuna teslim etmişiz.aptalca maden kazaları,aptalca trafik kazaları,aptalca yangınlar,aptalca böyle kule faciaları,inşaat faciaları.neden.nedir sorun,nerede sorun? Allah aşkına böyle aptalca kaza haberlerini okumaktan bıktık.yorulduk.artık çüşşş diyorum başkabirşey demiyorum.çooook kızgınım bu aptallıklara
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorun senin gibi zihniyetsizlerin, şükürsüzlerin ve tedbirsizlerin vatanımızda aşırı çoğalmasından kaynaklı. Söylediğin tüm musibetlerin tamamına yakınında ya kasıt var yada bilinçsiz davranış. Allah hidayet versin senin gibilere.
    Cevapla
  • Dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş ulan asıl sana çüş, atarlandın gidiyorsun.
    Cevapla
  • hiç 1 yıl önce Şikayet Et
    tayyip yapar onu acısı sizemi düştü hainler
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    otur seccadeye,ibadetinin arkasından sen an.
    Cevapla
  • Vatandaş TC 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık günah değil mi? Sorumlusu kimse cezasını ödesin. Allahtan ölen yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı