Yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve çok sayıda yaralı var

TEM Otoyolu Bolu geçişinde şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 06.11.2022 17:25 GÜNCELLEME 06.11.2022 18:35
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Bolu mevkii İstanbul istikametinde şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 3 kişinin ölüdğünü 32 kişinin yaralandığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, ''Bolu otoyolunda otobüs devrilmesiyle meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti; ikisi ağır olmak üzere 32 kişi yaralandı. 27 kişinin tedavisine halen devam ediliyor. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.




Kaza, TEM Otoyolu İstanbul istikameti Bolu geçişinde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralılara müdahale etti. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.


BOLU VALİSİ KILIÇ: ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK...

Kaza yerine gelerek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç, gazetecilere, otobüste 37 yolcunun bulunduğunu belirterek, "İlk belirlemelere göre 3 vefat var, Allah rahmet eylesin. 16 tane de yaralı var. Bunlarla ilgili hızlı şekilde ambulanslar geldi, hastaneleri de hemen hazırladık, icapçı doktorları da çağırdık, onlar da yaralılara müdahale ediyor" dedi.



Kazayla ilgili incelemelerin devam ettiğini anlatan Kılıç, "Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. İşte hep diyoruz; trafik kurallarına mutlaka uyalım, hız yapmayalım. Mutlaka otobüs şoförlerinin dinlenmiş olması gerekiyor. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Dikkat edilmediği takdirde bu tip olaylar meydana geliyor. Gerçekten üzüntümüz büyük" diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    otobüs firmalarının durumu hiç iyi değil iyi şoför bulmakta zorlanıyorlar,ayrıca aşırı hız ve telefon dikkatsizliğe sebep olup kazalara davetiye çıkartıyor.gerede samsun arasında 130 la gidiyorlar.
    Cevapla
  • bilge 1 yıl önce Şikayet Et
    eskiden yollar ne iyiydi. köstebek yuvası gibiydi. herkes yavaş gidiyordu. şimdi ise millet ralli yapıyor.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Araçların gidiş yönü ve otobüsün kaza yapıp devrilmiş oldu şerit çok farklı! Sanki ters yöne girmiş gibi bir resim ortada! Yoksa çıta gibi kaymak gibi yolda da bu kazayı yapıyorsan pes diyorum ! Allah ölenlere rahmet yaralılara şifa versin inşallah. Böyle her eğitimsiz hanzo direksiyon başına geçince maalesef sonuç böle oluyor .
    Cevapla
  • Mehmet cebecioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza yapan firmalara kaza başı vefat varsa 1 yıl men vereceksin bak kaza yapıyorlarmı
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu otobüsleri devirmeyi beceren sürücülere madalya takılmalı.
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    120 130la gidiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak