Esenyurt'ta akraba aileler arası sokak çatışması! Ölü ve yaralılar var

İstanbul Esenyurt’ta akraba oldukları öğrenilen aile arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Vurulan 3 kişiden biri yaşamını yitirdi. Çok sayıda yaralının olduğu çatışma anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

GİRİŞ 08.11.2022 20:04 GÜNCELLEME 08.11.2022 20:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Korkunç olay, saat 16.00 sularında Esenyurt içesinin Fatih Mahallesi’nde gerçekleşti.

ÇATIŞMANIN SEBEBİ: ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI

İddiaya göre, akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma yaşandı.

Sokak ortasında ellerinde sopalarla kavga eden taraflardan biri silahla ateş etti. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, 3 kişi vurularak yere düşerken ateş eden şahıslar kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

BİR KİŞİ KURTARILAMADI

Yaralanan kişiler ambulansla hastaneye kaldırılırken bir kişinin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Emniyet güçleri olayla ilgili çalışma başlattı.

ÇATIŞMA ANI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Yaşanan o dehşet verici anlar çevredeki bir güvenlik kamerasıyla görüntülenirken yaralı vatandaşların kanlar içinde hastane aciline götürüldüğü anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde, şahısların ellerinde beyzbol sopaları ile birbirlerine saldırdıkları sırada taraflardan bir kısmının silahla ateş etmesi sonucu şahısların vurularak yere düştüğü, çevredeki vatandaşların ise güçlükle müdahale ettiği görüldü.

KAYNAK: İHA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • elın mışk 1 yıl önce Şikayet Et
    vahşi batı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden Beylikduzu Esenyurt ve Kıraç mahallelerine Jandarma bakıyordu. Keşke eskisi gibi olsa Jandarma baksaydı Polise devredilmeseydi.
    Cevapla
  • hakın 1 yıl önce Şikayet Et
    gazi mahallesi bir başka türlüydü. daha çok siyasi ve terör eylemleriyle teksas gibiydi çok şükür eskisi gibi değil temizlendi. yerini esenyurt aldı. fakat burasıda daha başka bir türlü. her çeşit suç olayları var. allah hepimizi en güzeliyle ıslah eylesin. ıslahı olmayanda kendi başını yesin.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvan barınakları çoğaltılmalı
    Cevapla
  • remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    ilçe emniyet müdürü var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı