Televizyonda gördüğü ağrı kesiciden sipariş etti, hayatı karardı

İstanbul'da yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Önder, reklamda gördüğü ağrı kesici kremi sipariş verdi, o günden sonra hayatı kabusa döndü.

GİRİŞ 08.11.2022 19:58 GÜNCELLEME 08.11.2022 20:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Önder, televizyonda çıkan reklamlarda gördüğü bir ağrı kesici kremden sipariş etti. Önder'e kremle birlikte Yalova'daki bir termal otele ait 2 günlük tatil davetiyesi geldi.

BEDAVA TATİLE ÇAĞIRIP DEVRE MÜLKLE KANDIRDILAR

Bedava tatilden yararlanmak için Yalova'ya giden Önder'e, orada devre mülk teklif edildi. Önder bu yatırımdan kazançlı çıkacağını düşünerekten devre mülkü satın aldı. Dolandırıcılar bununla da kalmayıp çok daha fazla para kazanmayı vaat ettikleri Önder'in peşini bırakmadı. Önder tüm mülklerini, evini satıp bankadan kredi çekti.

"3 MİLYON 450 BİN TL PARAM GİTTİ"

Show Haber'de yer alan bilgiye göre bu şekilde dolandırılan ve büyük yıkım yaşayan Önder, "Bizi davet ettiler Yalova'ya, dolandırıcılık orada başladı. 'Sizi şehit ve gazi yakını gösterirsek 14 bin 800 liraya burayı vereceğiz' dediler. 29 bine göre cazip geldi. Keşke gelmeseydi, almasaydım. İmza attım, vekaletname verdim. Kredi çektik, evi sattık, 3 milyon 450 bin lira param gitmiş vaziyette, dolandırıldım. Tehditler, ölümler.. Her şey başımda şu anda. Kan kusturdular." dedi.

Malını mülkünü kaptıran üstelik bankalara da borçlanan Önder'in yuvası da yıkıldı. Eşinin boşanma davası açtığı adam, dolandırıcılardan davacı olarak hakkını arıyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Aha aha 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimsenin başına vermesin amin
    Cevapla
  • Erzerz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demişti Sülün Osman "Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım". Dolandırmaya giderken dolandırılanlar bunlar çok üzülmemek gerek
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun para hırsız çok kötüdür
    Cevapla
  • hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    14 bin 800 liraya burayı vereceğiz' dediler. 29 bine göre cazip geldi. Keşke gelmeseydi, almasaydım. İmza attım, haberdeki bu kısım uyanık olduğunu zannedenler için ibret içerir.
    Cevapla
  • Aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Noldu amca 3 milyonu verip 6 milyon kazanacaktın ama olmadı mı. Devre mülkü ucuza alıp pahalıya başkasına kakalayamadın mı. Ava giden avlanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak