Teşkilat 55.bölüm fragmanı ''Açığa çıkarsak kafasına sıkılan onlar olur, biz değil!''

Tims&B Productions imzasıyla 7 vatan sevdalısının hikayesini ele alan Teşkilat 55.bölüm fragmanı yayınlandı. Burak Arlıel’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Teşkilat yeni bölüm fragmanında nefes kesen gelişmeler yaşanacak.

GİRİŞ 13.11.2022 10:07 GÜNCELLEME 13.11.2022 10:07
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Pazar akşamlarının en fazla seyredilen yapımlarından biri olan ve dram, istihbarat, aksiyon türündeki Teşkilat 55.bölüm fragmanı yayınlandı. Burak Sağyaşar ile Timur Savcı’nın yapımcısı olduğu Teşkilat’ta bu hafta sürpriz gelişmeler izleyenleri bekliyor.

 Gönül Dağı 76.bölüm fragmanı 'Yarım kalmış hikayemiz var, onu tamamlayalım istedim' Gönül Dağı 76.bölüm fragmanı 'Yarım kalmış hikayemiz var, onu tamamlayalım istedim'

Şimdiye kadar toplamda 3 sezon ve 54 bölüm yayınlanan, MİT’te çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile beraber özel hayatını da gözler önüne seren Teşkilat'ın yeni bölümü için nefesler tutuldu.

7 Mart 2021’den bu yana seyircisinin karşısına geçen ve birbirinden iddialı oyuncuları bir araya getiren Teşkilat yeni bölüm fragmanında heyecan zirveye çıkacak. Senaristliğini Teşkilat Senaryo Ekibi’nin üstlendiği Teşkilat 55.bölümüyle 13 Kasım Pazar tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • perdeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi oyuncu ve performanlarında sıkıntı var bence yalnız kurt bu sene çok daha iyi izlenecek dizi bence
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye şapka çıkarıyorum helal olsun her bölümünde vatan millet ön planda. sevmeyenler ötekilerdir.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben diziyi sonradan ileri ala ala sadece efkar baba ve korkut sahnelerini izliyorum.Gerisi sacma sapan senaryo ve hikaye ayrica adam gibi icinde kadin olmayan bur mit ekibi kurulmasi gerekir.Yoksa bu sene final yapar bu dizi
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda gördüğüm en saçma dizi... Eğitimli bir ajanın elinde uzun menzilli tüfek bulunan birini kovalaması... Mahalle kabadayılarının terör örgütüne kafa tutması.. Ayağında ayakkabı bulunan erkek ajanla çıplak ayakla dövüşen bir bayan ajanın yenmesi... Elle tutulur saçma olmayan hiç bir bölümü yok... Öve öve bitiremediğiniz dizinin saçmalıkları ile bir kaç örnek verdim...
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    niye buzamana kadar amerikan ajanlarını izliyordun sacmalıklarını yok süpermen örümcek adam daha niceleri
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen Supernen' i ,Rambo' yu,Rocky' i seyret Mehmet.Holywood=Sihirli değnek...
    Cevapla
  • Kayıtbay 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın da biraz biz saçmalayalım bu güne kadar herkesin saçmasını izledik
    Cevapla
  • Karslı 1 yıl önce Şikayet Et
    izleme olummmmm....
    Cevapla
  • bayrak ve vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bence sabırla izlersek harika ilerleyecek Korkut babayı depodaki kameralar kayda aldı haberi yok ve işin aksi tarafı kamera kayıtları Mit'in eline geçti Ömer ile baba oğul olması çıkacakmı ortaya Halit başkan bu işin peşini bırakmayacak ve en anlamlısı buda Ömer'İn adaleti dendiğinde 5 saniye düşünülmesi burada bir anlam içermiş 'Hz.Ömer'in adaleti' gerek.Zamanla dahada güzel olacak dediğiniz gibi ek kadro lazım onuda yönetmenlerimiz senaristlerimiz kendince vardır bir düşünceleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!