CHP'ye katılan Ömer Uçak'tan Türk milleti ve tarihine ağır hakaret!

CHP’ye katılan Ömer Uçak’ın Türk milletine ve tarihine ağır hakaretlerde bulunduğu sayısız sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı.

CHP'ye katılan Ömer Uçak'tan Türk milleti ve tarihine ağır hakaret!
CHP'ye katılan Ömer Uçak'tan Türk milleti ve tarihine ağır hakaret!
GİRİŞ 11.11.2022 03:33 GÜNCELLEME 11.11.2022 03:57
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

CHP'ye katılan Ömer Uçak'ın Türkler ve Türklükle ilgili yaptığı skandal paylaşımlar ortaya çıktı. Paylaşımlar sosyal medyada geniş yankı bulurken Ömer Uçak ve CHP'den konuya ilişkin gelecek açıklama merakla bekleniyor.

İşte Türklüğe yönelik ağır hakaretler eden Uçak'ın o skandal paylaşımları:

Uçak 2017 yılında yaptığı paylaşımda "Köpeğin (Asena'nın) yavruları Arapların tuvalet taşına kurban olsun" ifadelerini kullandı.

Skandal paylaşımlarını sürdüren Uçak Haziran 2017'de yaptığı paylaşımda "İnsan beni ademe denir. Beni kelbe köpek denir. İnsanı konuşmak Adem'in soyunun işi Asena'nın enikleri sadece havlar ulur ısırır kemik ister" dedi.

Tokatta bir köpeğe tecavüz edildiğini yazan CHP'li Uçak "Köpeğe tecavüz edilmiş Tokat'ta. Yakında yeni Hulagu Han'ınız doğar." ifadeleriyle Türklüğe ağır hakaret etti.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • İbo 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk ve Türklüğe,İslam dinine,şehitlere ve güvenlik güçlerimiz küfür eden neden chpkk da makbul oluyor.?..........nın hepsi bu burada toplanıyor neden???
    Cevapla
  • A.R. G 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam avukatmış.İyi ya chp ye hayırlı olsun.Tencere düşmüş kapağını bulmuş. Türk' lere hakeret etmek için paçasından bir zoru vardır.İnceletmek lazım.
    Cevapla
  • Gürcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam"asena"diyor,bunun hitabı büyük bir ihtimal İYİ partililere .Meral'e asena "dişi kurt"diyorlar ya partililer.Bizim için problem değil masa da problem olabilir.Adam yalnız saydırmış milliyetçilere ama en hakiki milliyetçi Bozkurt kemalin yanına geçmiş bune çelişki?
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişiden 4 × 4 seviyesinde bir CHP'li olur. Aynen Tencere Kapak misali.
    Cevapla
  • Aydın Şafak 2 yıl önce Şikayet Et
    2017 yılında bu sözler sarf edilirken neredeydiniz.2017. AKP li.2022 yılında CHP li Niye şimdi gündeminize geldi. Alçaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Lübnan ve Yemen'e hava saldırısı!
Türkiye'nin hamlesi şoke etti: Benzersiz bir yetenek, sadece birkaç ülke buna hakim...