Kılıçdaroğlu'nun sözde sahra hastanesi Karalar'ın düğün salonu oldu!

Şehir hastanelerini kötüleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "bin kişilik sahra hastanesi yaptık" diye övündüğü Adana'daki fuar alanı hastane olamadı ama düğün salonu oluyor. Başkan Zeydan Karalar'ın oğlu, yarın burada düğün yapacak.

Kılıçdaroğlu'nun sözde sahra hastanesi Karalar'ın düğün salonu oldu!
Kılıçdaroğlu'nun sözde sahra hastanesi Karalar'ın düğün salonu oldu!
GİRİŞ 11.11.2022 10:54 GÜNCELLEME 11.11.2022 10:58
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

CHP'nin salgın sürecinde sarf ettiği en büyük yalanlar arasında, "bir haftada bin kişilik sahra hastanesi kurduk" söylemi olmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bin yataklı... 45 günde değil. Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanlığı yapamıyor. Becerisizlik bu kadar olur." demişti. Adana'daki fuar alanını sahra hastanesine dönüştürdüklerini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalan söylediği, söz konusu alanda sadece paravan konularak bölmeler yapıldığı ve birkaç emanet emanet yatak konulduğu saptanmıştı.

Sözde sahra hastanesi, 19-22 Kasım'da Estetik, Kozmetik ve Güzellik fuarı olarak kullanılmıştı. Şimdi de düğün salonu oluyor.

AİLE DÜĞÜN 'HASTANESİ'!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin "Bir haftada bin kişilik sahra hastanesi kurdu" diyerek övündüğü fuar alanı şimdilerde Başkan Zeydan Karalar'ın oğlu Mert'in 12 Kasım'daki düğününe hazırlanıyor. Yarın (Cumartesi günü) gerçekleştirilecek düğüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılacağı ve nikah şahidi olacakları öne sürüldü.

'SAHRA' DÜĞÜNÜ!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şimdi "Sahra hastanesi" yaptık dediği yerde partisinin belediye başkanı Karalar'ın oğlu Mert'in nikah şahitliğini yapmaya hazırlanıyor. Organizasyona 3 bin davetlinin katılacağı ifade ediliyor.

EMANET YATAKLAR TAŞIMIŞLARDI

Kemal Kılıçdaroğlu, pandemi döneminde yaptığı açıklamada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bir haftada bin kişilik sahra hastanesi kurduğunu öne sürmüştü. CHP'li Karalar da koronavirüs salgınına karşı acil eylem planı çerçevesinde, TÜYAP Fuar Alanı'na belediye olarak bin yataklı sahra hastanesi kurduklarını ve kullanıma hazır olduğunu açıklamıştı. Kılıçdaroğlu'nun 'sahra hastanesi' diye söz ettiği yerin, Adana'daki fuar alanı olduğu, boş salonun sadece fuar stantlarıyla bölündüğü, bir gecede 'emanet yatakların' taşındığı ortaya çıkmıştı.


ORASI HASTANE DEĞİL

16 özel hastane ve 2 üniversite hastanesi bulunan kentte, bu girişim için hiçbir başvurunun olmadığı belirlenmişti. Dönemin Adana İl Sağlık Müdürü Ahmet Özel, sözde sahra hastanesi için "Miskinler yurdu gibi bir şey. Burası fuar alanı ruhsat alacak durumu yok" ifadesini kullanmış, Adana Valiliği ise "Anılan yer fuar alanı, bu alanda bin yataklı bir hastane bulunmuyor. Olması gereken araç-gereç ve tıbbi donanımlar bulunmuyor" bilgisini paylaşmıştı.

KAYNAK: SABAH
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 90
  • Ali Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Düğünde hastane personeli nereye gidecek.....
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Kılıçdaroğlu nün yerinde olsam gitmem adam resmen Kılıçdaroğlu nu nasıl rezil ederim diye hareket etmiş buda nikah şahidi oluyor neyse tencere yuvarlandı kapağını bulmuş
    Cevapla
  • Hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ciddiye almayın bunu beya,
    Cevapla
  • Gakkos 1 yıl önce Şikayet Et
    Olan kemal sunali geçtiniz
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana da hasta kalmadı bütün hastaneler düğün salonu olabilir kk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!