Mehmet Ali Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı

Son yıllar çok sayıda sağlık sorunu yaşayan şovmen Mehmet Ali Erbil, eve dönüş yolunda aniden fenalaştı

Mehmet Ali Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 11.11.2022 20:26 GÜNCELLEME 11.11.2022 20:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu.

Uzun süre Kaçış Sendromu hastalığı ile mücadele eden ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, sık sık sağlık sorunu yaşamaya devam ediyor.

Yaşadığı sağlık sıkıntılarıyla gündeme gelen ve sağlığına kavuştuktan sonra Tiktok videoları çekmeye başlayan Mehmet Ali Erbil, yine korkuttu.

Geçtiğimiz günlerde başarılı bir apandisit operasyonu da geçiren Erbil, şimdilerde bir filmin çekimleri için zamanının büyük kısmını sette geçiriyor. Erbil, set çıkışı eve dönüş yolunda otomobilinde fenalaştı.

CNN Türk’ün haberine göre, Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılan Erbil’e ilk müdahale yapıldığı belirtildi. Erbil’in yakın arkadaşı Ercan Avşar, şovmenin son durumunu "Fenalaşınca hastaneye gittik, şu an iyi" açıklamasında bulundu. Erbil'in bugün çekimlere devam ettiği belirtildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Cebrail 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ona bir fırsat daha verdi ama o bu fırsatı da iyi değerlendiremedi. Bence ölse de kalsa da bir.
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ölse dokunmayın adam tiktok çekiyor. Fenalasmasi hastahaneye gitmesi hepsi hikaye.
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok gider gelir hastanelere öyle medyaya çıkardı ne konuştuğunu bilmez seviyesi düşük terbiyeli olmayan bir uslup ve pantolon indirme faciası çok gider gelir çok
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben şu yaşlıları anlamıyorum daha ölcen kardeşim hala tiktok o bu ne zaman ibadet etçen be kardeşim mezara girincemi şu yalan dünyanın yalanına kapılmayın ölüm nerde ne zaman gelceği belli olmaz
    Cevapla
  • orhan01 1 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kirilirmiş.Sen de akillanmayacaksin Erbil.Abdest yok namaz yok.Allah sureni uzatiyor ama hâlâ.azginliga devam ediyorsun.Biraz kendine gel ve hâlâ cennete gitme şansin oldugu halde bu süreni degerlendir.Yoksa çok aci azap var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü