Gönül Dağı 77.bölüm fragmanında izleyenlerin keyfini yerine getirecek transfer!

Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı 77.bölüm fragmanı yayınlandı. Reytinglerde zirveyi kaptırmayan Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında nişan operasyonu için düğmeye basılır.

GİRİŞ 16.11.2022 10:21 GÜNCELLEME 16.11.2022 10:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekran başındakilerin memleket hasretini gideren ve her sahnesiyle görsel bir şölen sunan Gönül Dağı 77.bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesini gözler önüne seren Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Elif ile Kenan çiftinin nişanı için tatlı bir telaş başlar.

Diğer taraftan müzisyen arayışı içerisine girilmeye başlandığı Gönül Dağı 77.bölümünde ünlü türkücü Mahmut Tuncer dahil edilecek. İlk bölümden beri dizi takipçilerinin büyük bir beğeniyle seyrettiği Gönül Dağı 77.bölümüyle 19 Kasım Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 ekranına taşınacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Abdülkerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayri ahlakilik ve belden aşağı sulu lakalar olmadan da, mükemmel işler yapılıyormuş. Çok çok teşekkürler.... Öncelikle TRT mize, oyuncularının, senarist ve yönetmesine... Herkese çok teşekkürler. Mükemmelsiniz.... Vesselam....
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi daha fazla atasözüne yer verilse güzel olur derim..
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!