Bakan Yanık: Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızını kaybettik

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybedenler arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personeli olan ve ailesiyle iznini geçirmek üzere kente gelen Yusuf Meydan ile kızı Ecrin'in de olduğu bildirildi.

GİRİŞ 13.11.2022 23:16 GÜNCELLEME 14.11.2022 01:52
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlamanın ardından edindiği yeni bir bilgiyi paylaşarak, şunları kaydetti:

"Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek."

Yusuf Meydan'ın Adana'da Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde görev yaptığı ve İstanbul'a ailesiyle izinli gittiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Mehendis 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Yapanların elleri kırılsın. Kahrolsun her türlüsü kahrolsun...
    Cevapla
  • KUL 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım rahmet eylesin
    Cevapla
  • İbo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanı öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir Vicdan sahibi bütün insanların ciğerini dağladı. Bütün insanlar bu katilin ve planlayan in gerçekten idam edilmesiyle ve cehenneme gitmesiyle ferahlayacaktir. Yapılan kanun adam gibi kanun olsa böyle menfur hadiseler pek olmazdı
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIN LANETİ BUNU YAPANLARIN YAPTIRANLARIN DESTEKLEYENLERİN ÜZERİNE OLSUN. CANIM YAVRUM DAHA KÜÇÜCÜK. ALLAH SABIR VERSİN ANNESİNE AİLESİNE İNŞAllah.
    Cevapla
  • ammar 1 yıl önce Şikayet Et
    Vahşiler için bunun önemi yok masum çocuklar ölmüş onların umrundamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması