Cihat Yaycı'dan Taksim'deki patlamayla ilgili çarpıcı analiz!

Türkiye, İstiklal Caddesi'ndeki korkunç patlamayla sarsıldı. Taksim'deki patlamayla ilgili soru işaretleri devam ederken Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'dan patlamaya ilişkin çarpıcı değerlendirmeler geldi.

GİRİŞ 14.11.2022 03:54 GÜNCELLEME 14.11.2022 03:54
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı patlamaya ilişkin tv100 ekranlarında konuştu.

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı önemli açıklamalarda bulunurak, "Eğer bu bir terör saldırısıysa, bu terörün Türkiye’de nasıl bir silah olarak kullanılmak istendiğini ucunun dışarıya bağlı olduğunu, Türkiye’nin barış ve huzurunu bozmak amaçla yapıldığını gösteriyor. Türkiye bir seçime gidiyor, seçime giderken her nedense bu memlekette terör olayları başlıyor. Birileri bundan medet umuyor hem de örgütün arkasındaki güçlerin pazarlığa oturmak istediği hissini oluşturuyor." dedi.

"GÜVENSİZ BİR YER İMAJI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR"

Sözlerine devam eden Yaycı, "Bu tür eylemlerle, terör örgütüyle, uzantılarıyla, onların destekledikleriyle masaya oturmaya kalkanları telin ediyorum ve böyle bir şeyin kabul edilmesi mümkün değildir. İnsan hayatının hiçbir önemi yok onlar için en fazla ses getirecek yer neresiyse orada yapıyorlar ve Türkiye’nin güvensiz bir yer olduğu imajı oluşturulmak isteniyor. İstanbul, dünyanın en güvenli şehirlerinden bir tanesi. DEAŞ’in de PKK’nın da günümüzde terör örgütlerinin hepsinin arkasında aynı güçlerin olduğu kanaatindeyim. Hedef Türkiye, hedefi Türkiye’ye koyan güçler de belli." ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    madem ecel tek bir defa gelecek, o da neden Allah,vatan için olmasın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk-İslam ülküsü ufku bütün bunların hesabını sorar, üstesinden gelir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylersin sayın Yaycı,
    Cevapla
  • Olcy 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam açık açık kasımı bekleyin dediya demekki bi bildiği varmış
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Terör eylemlerinden ve pahalılıktan hem iç muhalifet ehemde dıştaki dost görünen ama ülkemiz aleyhinde 5 kol faaliyeti yürüten ülkeler medet umuyor fırsat kolluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı