Teşkilat’ta aksiyonun dozunu katlayarak artıracak sahne! Seyircinin gözü kulağı çevrildi

TRT1’de Tims&B Productions imzasıyla 3 sezondur yayınlanan Teşkilat dizisi her hafta olduğu gibi bu hafta da soluk soluğa takip edildi. Murat Yıldırım’ın ‘Ömer Atmaca’ ve Deniz Baysal Yurtçu’nun ‘Zehra Balaban’ karakterini üstlendiği Teşkilat’ta önemli gelişmeler meydana geldi.

GİRİŞ 18.11.2022 11:00 GÜNCELLEME 18.11.2022 11:00
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisinde kritik bir operasyon için görevlendirilen Zehra ile Ömer ikilisinin aksiyon yüklü sahneleri nefesleri kesti. 55 bölümdür serüvenini tüm hızıyla sürdüren Teşkilat’ta Ömer ve Zehra, Türkiye’de olduğunu öğrendikleri mühimmatların yerini bulmak için zorlu bir yola çıkar.

Burak Arlıel’in yönetmenliğini, Aras Demiray’ın ise görüntü yönetmenliğini yaptığı Teşkilat’ta, tehlikeli bir operasyonun fitilini ateşleyen Ömer ile Zehra’nın başarmaktan başka çaresi yoktur.

Teşkilat Senaryo Ekibi’nin senaryosunu yazdığı ve Burak Sağyaşar ile Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği Teşkilat 55.bölümüyle 20 Kasım tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

Planına kararlılıkla devam eden Hartley’in sıradaki adımı ortaya çıkar: Türkiye’yi uluslararası arenada zora sokup, terör devletine destek sağlamak!

Ömer ve Zehra’nın mühimmatların yerini öğrenmek için yürüttükleri operasyon bıçak sırtı devam ederken, Ömer yolculuk yaptığı kişinin Halim’in katillerinden biri olduğunu öğrenir.

Diğer yandan Efkar’ın deşifre olmasının gerilimi sürerken, Ömer kendisini kurtaran kişiye dair bir ipucuna ulaşır. Korkut’un Efkar’dan gizli yol alması ikili arasında yeni dengelerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Mahoni 1 yıl önce Şikayet Et
    Önceki sezonu zevkle izlerken şimdi hiç izleyesim yok. Dizi resmen Cüneyt Arkın ve Kurtlar Vadisine döndü. Çoluk çocuk mafyalara kafa tutuyor, koca teşkilatı sadece Ömer idare ediyor. Bu ne ya? Süpermen filmi mi??
    Cevapla
  • Özlem 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki farklı bir dizi. Umarım Zehra ile Ömer arasında aşk yaşanmaz. Olursa izlemem saten. Zehra Serdar aşkından sonra çekilmez.
    Cevapla
  • Vusal 1 yıl önce Şikayet Et
    Omer yagmurun babasi cikicak sonunda
    Cevapla
  • Aygül 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer karakteri çok yakıştı bence bir tek efkar karakterini anlamadım geçen sezonki yıldırım karakteri ölmedi mi yoksa yeni bir karakter olarak aynı oyuncuyu mu seçtiler belirsizlik bekliyoruz bakalım inşallah ilgi çekici bir şelilde bağlarlar mevzuyu
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi bukadarmı bozulur. Yazık oldu zevkle izlediğim bir diziydi
    Cevapla
  • Usta 1 yıl önce Şikayet Et
    İstikbarat dizidinden başka herşeye benziyor, Ömer Zehra hiç kamufle olmadan kılık değiştirmeden her yerde boy gösetiyor, koca örgütleri yöneten diplomat hiç farkına varmıyor, ne o fırıncı, korkut, kurşun geçmez, adamlar, hele o bir münübüs silah mühimmat nereden geliyor, çok bariz plastik oldukları. Çok basit senaryolar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ziyaret öncesi Miçotakis'ten Türkiye açıklaması! Yeni dönem mesajı
Eurovision'da LGBT skandalı!