İstiklal'deki terör saldırısına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 48'e çıktı

Adalet Bakanı Bozdağ, Taksim'deki terör saldırısıyla ilgili şu ana kadar 46 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Saldırıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı.

GİRİŞ 14.11.2022 17:33 GÜNCELLEME 14.11.2022 17:34
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ndeki patlamayı gerçekleştiren terörist yakalandı, teröriste yardım edenlere ve teröristin temasta bulunduğu kişilere bir bir ulaşıldı. Şu ana kadar 46 kişi gözaltına alındı" ifadelerini kullandı.

Dün İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ndeki patlamayı gerçekleştiren terörist yakalandı, teröriste yardım edenlere ve teröristin temasta bulunduğu kişilere bir bir ulaşıldı. Şu ana kadar 46 kişi gözaltına alındı. Bu menfur terör saldırısının faili teröristi, teröriste yardım edenleri ve bunlarla temas halinde olanları kısa sürede tespit edip yakalayan güvenlik güçlerimizi ve adli tahkikatı yürüten Cumhuriyet Savcılarımızı tebrik ediyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her tür terörü, bölücü terör örgütü PKK’yı, terör saldırısını ve bu saldırıyı gerçekleştiren teröristi lanetliyorum. Bilinmeli ki hiçbir terör saldırısı, Türkiye’nin huzurunu, birliğini, dirliğini ve istikrarını bozamayacaktır. Terörle mücadelemiz, terör bitene kadar devam edecektir."

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen terör saldırısıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 48'e yükseldi.

BAKAN KOCA YARALILARIN DURUMUNU AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "İstiklal Caddesindeki patlamada yaralanan 81 kişiden 55’i tedavileri tamamlanarak taburcu oldu. 5’i yoğun bakımda olmak üzere, 26 hastamızın tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımdaki iki hastamızın durumu maalesef ciddiyetini koruyor." açıklamasını yaptı. 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 45
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    idam olmadıktan sonra neye yarar,atacaklar otel gibi konforlu -kaloriferli,banyolu,karyolalı,3 öğün yemekli,kütüphanesi,spor salonu,kantini,televizyonu,ziyareti olan cezaevine yeyip içip yatacaklar.sonra ileride bir genel af hepsi dışarı.
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplayin anasini bacisini 7 sülalesini toplayin intikam
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam
    Cevapla
  • nireli 1 yıl önce Şikayet Et
    çok ilginç şeyler oluyor bu memlekette daha 3-5 gün önce yurt içinde kalan terörist sayısı en yetkili ve etkili bakan tarafından açıklanıyor üzerin den çok süre geçmeden teröristler taksim meydanında patlama yapabiliyor
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp li vekillerin teröristleri meclise soktuğu bi yerde bu patlamayı çok görmüyorum veli ağababa yaz görürsün
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Açıklanan dağdaki terörist sayısı. Şehirdekiler chp eliye belediyelerde işe alınıp arttırıldı. Akpartiye ders vermek için teröristlerle iş birliği yapan chpkklı hainlere oy verenlerde sorumludur. Bakalım bombalamayla alakalı tutuklananlardan kaç tanesi ibbde işe alınmış çıkacak.
    Cevapla
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani ne demek istiyorsun, yalancı mı..ülkede zihni teröristler mecliste örnekleri var, sanatçı bozuntuları var. Sen kalkmış neye takılıyorsun..
    Cevapla
  • Kanun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olmuş mesajı anlamıyormusun? Devlet kişi başına polis dikemez saçmalamanın anlamı yok.. sanki içimizdekiler bitti mi sanıyorsun? Meclisten başlayıp ağır idam gibi kanunlar gelmeden bitmez!..
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Öldüreni öldüreceksin başka alternatif yok . Allahın Şeriatı aslında insanı yaşat ki devlet yaşasın hükmünü ispat ediyor . İdam görüntüde gerçektwn çok kötü ancak 1 kaç kişinin idamı ile böyle geniş çaplı bombalama ve can kayıpları asgariye iner can korkusu galip gelir .İdam gelmeli , idam gelsin ve hakeden birkaç kişi idam edilsin bak bakalım kim teröre bulaşabiliyor . Bunu yapabilecek birileri olabilecek mi bekliyoruz !!???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!