İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı

İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından bölge Türk bayrakları ile donatıldı.

GİRİŞ 14.11.2022 13:22 GÜNCELLEME 14.11.2022 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Beyoğlu'nda dün düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi yaralanmıştı. Terör saldırısının faili de yakalanmıştı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren olay yerine gelen vatandaşlar, hayatını kaybedenlerin anısına bölgeye karanfil bırakırken, İstiklal Caddesi de Beyoğlu Belediyesi tarafından Türk bayrakları ile donatıldı.

Ortaya çıkan manzara kameraya böyle yansıdı.

Emniyet tüm detayları açıkladı: Saldırganın kimliği belli oldu!Emniyet tüm detayları açıkladı: Saldırganın kimliği belli oldu!

Bu acıya yürek dayanmaz! Taksim şehitlerinin yürekleri dağlayan hikayeleri...	Bu acıya yürek dayanmaz! Taksim şehitlerinin yürekleri dağlayan hikayeleri...

İstiklal saldırısı! Kanlı senaryo yine sahnede!İstiklal saldırısı! Kanlı senaryo yine sahnede!

Son Dakika: İstiklal saldırısında kullanılan patlayıcının türü açıklandı!Son Dakika: İstiklal saldırısında kullanılan patlayıcının türü açıklandı!

İstiklal Caddesi'nde yas var: Karanfiller bırakıldıİstiklal Caddesi'nde yas var: Karanfiller bırakıldı

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Hamburglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Istiklal caddesi Ecrin Caddesi olarak deyişmesi Tavsiyede bulunuyorum, bu Tavsiyemi Moderator tarafından içişleri Bakanlığına ulaştırmasını ricada bulunuyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!