İmamoğlu, ağaçların kaldırılmasını isteyen esnafı Murat Ongun'a havale etti: Buna bakın

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisinden ağaçların kaldırılmasını isteyen İstiklal Caddesi esnafına tepkisi dikkat çekti. Talepten sonra İmamoğlu'nun esnafın dükkanını Ongun'a işaret ederek "Esnaf bu bir bakın" sözleri kafaları karıştırdı.

GİRİŞ 14.11.2022 20:20 GÜNCELLEME 14.11.2022 23:15
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en popüler mekanlarından İstiklal Caddesi, geçtiğimiz gün terör saldırısıyla sarsıldı.

PKK//KCK/ PYD/YPG'li terörist, Yeditepe'nin en turistik caddesine bomba yüklü çantayı bırakarak kaçtı.

TERÖRİST BANKTA 40 DAKİKA OTURDU

İstiklal Caddesi'ndeki İBB tarafından yerleştirilen banklardan birinde tam 40 dakika oturan PKK/KCK/PYD/YPG'li terörist Ahlam Albashır, bomba yüklü ve zaman ayarlı çantanın süresi dolmasına yakın hedef bölgeden koşarak kaçarken, caddede yürüyen 6 vatandaş bombanın patlamasıyla feci bir şekilde can verdi.

ESNAF, EKREM İMAMOĞLU'NDAN İBB'NİN YERLEŞTİRDİĞİ AĞAÇLARIN KALDIRILMASINI İSTEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun menfur terör saldırısının sonrasında İstiklal Caddesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette yanına gelen esnaf, İBB tarafından yerleştirilen ağaçların kaldırılmasını talep etti.

Esnafın serzenişi şöyle:

"Başkanım daha önce çöp kovaları kondu, içine bombalar kondu. Bu olaylarda bütün esnaf olarak bu ağaçların kaldırılmasını istedik. Yani bizzat size bunu ileteyim dedim. Lütfen"

İMAMOĞLU'NDAN MURAT ONGUN'A: ESNAF BU BAKIN

Esnafın talebine ilgisiz davranan İmamoğlu, "Tamam, peki" diyerek hızlıca uzaklaştı. İmamoğlu arkasını döndükten birkaç saniye sonra kendisine eşlik eden Murat Ongun'a esnafın dükkanını işaret ederek, "Esnaf bu bir bakın" dedi. Ongun da İmamoğlu'nun yakın korumasına el işaretiyle esnafın dükkanını işaret ederek, "Bir bakın" diyerek emri iletti.

NE DEMEK İSTEDİ?

İmamoğlu'nun bu davranışının ne anlama geldiği akıllarda soru işareti bıraktı. Esnafın bir partiyle ilişkili olup olmadığına mı yoksa esnafın dükkanına bilinmeyen başka bir şekilde mi bakılacağı merak konusu oldu.

İstiklal Caddesi'ndeki ağaçlar kaldırılıyorİstiklal Caddesi'ndeki ağaçlar kaldırılıyor

Güvenlik riski oluşturduğu söylenmişti! Banklarla ilgili İmamoğlu'ndan tepki çeken sözlerGüvenlik riski oluşturduğu söylenmişti! Banklarla ilgili İmamoğlu'ndan tepki çeken sözler

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 171
  • SULTAN MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem ve murat düşünene kadar VALİ AĞAÇ MAĞAÇ BIRAKMADI İŞİNİ YAPTI. Diğerleri de sokak yürüyüşü yapmakla kaldı .....
    Cevapla
  • nizam38 1 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı bir Kişisin Ekremmm Laf cambazlıgı yapana ladar İstanbula hizmet et tabii tatilden büyük elçilerle rakı balık yiyip ülkeyi nasıl böleriz toplantılarından vakit bulursan
    Cevapla
  • Tc vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey beklenir mafya bozuntusu hainler
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni komple tatile gonderecegiz kibir abidesi keyif sur bakalım
    Cevapla
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin şerrinden bu ülkeyi korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı