Kurtlar Vadisi geri dönüyor! Necati Şaşmaz duyurdu! İşte tarihi

Türkiye'de bir dönemin en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor. Haberi, Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz duyurdu.

GİRİŞ 15.11.2022 15:22 GÜNCELLEME 16.11.2022 00:00
Bu Habere 201 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, usta sanatçı Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk oldu. Şaşmaz, Kurtlar Vadisi hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.



Necati Şaşmaz, çekimlere devam ettiklerini ve ocak gibi başlamayı düşündüklerini belirtti.

KURTLAR VADİSİ POLAT ALEMDAR

NECATİ ŞAŞMAZ, KURTLAR VADİSİ İÇİN TARİHİ DUYURDU

Önümüzdeki aylarda çekimlere başlayacaklarını açıklayan Şaşmaz, "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak. Şu anda hazırlık içerisindeyim.  Ocak ayını görürüz başlamak için" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 201
  • Fazlija 1 yıl önce Şikayet Et
    mutlaka youtube den kurtlar vadisi tokat versiyonu izleyin en iyi bölüm o. hic yayinlanmadi, esas gercekler orada ögrenin!
    Cevapla
  • Hanzo 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaslar burada fazla muhabbet etmeye gerek yok! esas en iyi bölümü youtube dan izleyin, kurtlar vadisi tokat versiyonu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kv araya girdiğinden beri kaç tane diziye başlayacağını söyledi ama sonuç çıkmadı. umarım tekrar devam eder severek takip ediyordum
    Cevapla
  • Attila 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi ilk 97 bölümde yan karakterler ve senaryo çok kaliteliydi. Fakat daha sonrası rezalet. Kaliteli bir şey çekmek istiyorlarsa mümkünse TV'de yayınlamasınlar ve süresi de 1 saati geçmesin. İyi mi kötü mü belli olmayan kaliteli yan karakterler olsun. Polat'ı da biraz aciz göstersinler. Boş beleş zaman kaybı sahneler olmasın. Yoksa klasik 2.5 saat süren içinde saçma sapan sahneler bulunan, klişeden öteye gitmeyen, Polat'ın da Superman gibi olduğu kurtlar vadisi pusunun kopyası olur.
    Cevapla
  • Altun 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki emrin olur
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi Türkiye'de dizi sektöründe çığır açmış, ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir. Eğer bir Amerikan dizisi olsaydı bütün dünyada izlenme rekorları kırardı. KV'den sonra bir sürü taklit dizi çıktı, hiç biri yanına yaklaşmadı. Polat kardeşim bu diziyi canlandırmak istemenize çok sevindim. Ancak başarısı için Osman Sınavla ve eski dizi yazar kadrosuyla uzlaşmanı tavsiye ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler