Güler ve Milley, İstanbul'daki terör saldırısını görüştü

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, telefonda İstanbul'daki terör saldırısını görüştü.

GİRİŞ 15.11.2022 02:40 GÜNCELLEME 15.11.2022 09:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Albay Dave Butler, yaptığı açıklamada, Orgeneral Milley’nin, mevkidaşı Orgeneral Güler’i telefonla aradığını bildirdi.

Butler, “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark A. Milley, bugün Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile İstanbul'daki son terör saldırısını ele aldı ve ikili askeri ilişkilerimizin gücünü yeniden teyit etti.” ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 3
  • SULTAN MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyi teyit etmiş miller.Reis faili gösterdi Biden. Daha bunu lamı cimi yok!!!!! Her Türkiye cumhuriyeti vatandaşı bunu zaten biliyordu REİS SADECE DİLLENDİRDİ
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin orgeneral güler hedef kobani ve menbic pkk li teröristler ortada seferberlik ilan edilmeli
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeytana bile pabucunu ters giydirir bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!