Başıboş at, bulvarda otomobile çarptı

Adana'da işlek bir bulvarın sol şeridinde hızlı bir şekilde koşan başıboş at, kavşakta Günay Kurt yönetimindeki otomobile çarptı.

Başıboş at, bulvarda otomobile çarptı
Başıboş at, bulvarda otomobile çarptı
GİRİŞ 15.11.2022 09:16 GÜNCELLEME 15.11.2022 09:16

Gece yarısı merkez Seyhan ilçesi Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı'nda sol şeritte hızla koşan başıboş at, trafikte tehlike yarattı.

Atın, sol şeritte hızla koştuğu anlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Trafikteki araçlardan korktuğu gözlenen at, Adana Valiliği önündeki kavşakta yeşil ışıkta geçmekte olan Günay Kurt yönetimindeki 01 AKK 227 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle düşen at, daha sonra kalkıp, hızla koşarak gözden kayboldu. Kaza nedeniyle şaşkınlık yaşadığını ifade eden Kurt, "Yeşilde yavaş bir şekilde geçerken, kavşaktan hızlı bir şekilde başıboş bir at geldi. Arabanın üzerine düştü, yere düştü, kalktı gitti. Çok şaşırdım, ilginç bir olay. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Ne yapacağımızı şaşırdık, korktuk yani" dedi. Kaza nedeniyle otomobilin kaportası ve dikiz aynasında hasar oluştu. 

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi