Bakan Koca Taksim'deki yaralıların son durumunu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yaralananların sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı.

GİRİŞ 15.11.2022 10:54 GÜNCELLEME 15.11.2022 11:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Tedavisi tamamlanıp taburcu olan yaralıların sayısı 58’e ulaştı. Tedavisi devam eden 17 yaralı serviste, 6 hasta ise halen yoğun bakımda. Sağlık çalışanlarımız sizlere iyi haberler verebilmemiz için elinden geleni yapıyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Abdurrahman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaralı vatandaşlarımıza yüce Allah'tan şifa diliyorum. şehit olan kardeşlerimize Allah rahmet diliyorum milletimizin başı sağolsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız