Nevşin Mengü, terör saldırısı üzerinden espri yapmaya kalktı

Gazeteci Nevşin Mengü, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının ardından önce olayı seçimle bağdaştırdı sonra olay üzerinden espri yapmaya kalktı. Mengü'nün yorumu tepki topladı.

GİRİŞ 15.11.2022 14:00 GÜNCELLEME 15.11.2022 14:11
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde PKK tarafından gerçekleştiren hain bombalı saldırının ardından sosyal medya hesabı üzerinden tweet atan Gazeteci Nevşin Mengü önce saldırıyı seçime bağlamaya kalktı ardından taksilerle alakalı çirkin bir yorum yaptı. 

'TÜRK OLSAYDI TAKSİ BULAMAZDI'

Taksim patlamasının ardından skandal ifadeler kullanan Gazeteci Nevşin Mengü, teröristin kimliği ile alakalı, "Zanlı taksi bulabilsin diye yabancı uyruklu seçilmiş olabilir. Türk uyruklu olsaydı taksi almazdı, kalakalırdı!" ifadelerini kullandı.

Mengü'ye tepkiler gecikmedi. Tüm ülkenin yüreğini dağlayan olay üzerinden espri yapmaya çalışması eleştirildi. Mengü'nün bir takipçisi paylaşıma, "Çirkinleşmenin dip noktasındasınız" diyerek tepki gösterdi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 189
  • Karakoncolos 1 yıl önce Şikayet Et
    Espri yaptığını kim söylüyor?! Taksicilerin pek çoğu turistlerin yoğun olduğu yerlerde yerli müşteriyi almaya yanaşmıyor. Bu gerçek ortada ve pek çok vatandaş bu durumdan şikayetçi değil mi? İstanbul'da yaşamayan hele hele de taksi kullanmayan, kullanmaya ekonomik gücü yetmeyenler meseleyi başka yere çekmeye ve kadına buradan saldırmaya çalışıyor. Hani adaletiniz nerede? İslam size adaleti tavsiye ediyordu, noldu? Çakma müslümanlar... Hak eden üstüne alınsın bu lafımı. Her daim adaletten yana olan, sırf birinin görüşlerinden hoşlanmıyor diye o kişiye çamur atmaya çalışmayan düzgün insanlar istisnadır
    Cevapla
  • Osmanlı1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha sen ha siz aynısınız.
    Cevapla
  • Osman amca 1 yıl önce Şikayet Et
    Alman kurdu
    Cevapla
  • GÖZLEMCİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Nevşin bu işte. Kafası taksi kadar çalışıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu mevsim mengü kim oluyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina