Barış Pınarı bölgesinde temizlik: Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a çıktı!

Barış Pınarı bölgesinde dün 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiği operasyonda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a çıktı.

GİRİŞ 15.11.2022 16:58 GÜNCELLEME 15.11.2022 17:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Mehmetçik, teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edecek" paylaşımda bulunarak Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Barış Pınarı bölgesinde dün 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiği operasyonda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a çıktı. Mehmetçik, teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edecek!" denildi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • KASIMPAŞA'LI 1 yıl önce Şikayet Et
    Devam ALLAH Yar ve yardımcınız olsun inşALLAH
    Cevapla
  • canturk 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiye öyle bir saldırı yapmalıkı tum stratejik hedefler dakıkasında yok edılmelı tutunacak delik girecek yer bulamamalılar toplar fuzeler ucaklardan atılan roketler hepsı aynı anda bı kac dakıkada harıta olusmalı bu sırada karadan derınlemesıne dalıslarla her taraf ele gecırılmelı sonra kement daraltılarak alan temızlıgı yapılmalı cok derınlere kadar ınılmelı 50 km kadar sonra genısleyerek alan tamamen temızlenmelı gucumuzu gostermelıyız kı bır daha kımse boyle bır hataya kalkısmamalı artık baslamalı baslaması gerekenler sonrasında yunanıstan bekle bır gece sanada gelecez denmelı
    Cevapla
  • Yunus Colak 1 yıl önce Şikayet Et
    Askerimizin ve Bütün Güvenlik Güclerimizin Ellerine Saglik Ama bu hapiste Olan Türkiye düsmani teröristlerde öldürülmelidir Neden bu Islam ve Türkiye düsmanlarini kendi Ellerimizle besleyemki hepsi gebermelidirler
    Cevapla
  • Afk 1 yıl önce Şikayet Et
    Arada desteğe görüşmeye gelen conileri de temizleyin onların canı da yansın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek