Arka Sokaklar dizisi kritik bir dönemece girdi! Yeni karar seyirciyi hayrete düşürdü

Kanal D'de 17 sezondur yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine 45 gün ara verileceğini yapım şirketi resmen açıkladı.

Arka Sokaklar dizisi kritik bir dönemece girdi! Yeni karar seyirciyi hayrete düşürdü
Arka Sokaklar dizisi kritik bir dönemece girdi! Yeni karar seyirciyi hayrete düşürdü
GİRİŞ 24.11.2022 09:07 GÜNCELLEME 24.11.2022 09:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği ve 637 bölümdür ekran macerasını hız kesmeden sürdüren Arka Sokaklar dizisi kimsenin beklemediği bir karara imza attı. Senaristliğini Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan'ın yaptığı Arka Sokaklar dizisinin yayın hayatına 45 gün boyunca ara vereceğinin bilgisine ulaşıldı.

Bilindiği üzere 31 Temmuz 2006'dan bu yana yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yapım şirketinin kanaldan ödeme alamamasından ötürü ara verme kararı alındığı iddiası ileri sürülmüştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Erler Film yetkilileri, kanaldan ödeme alamadıkları yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanlarken, 45 günlük ara verileceği iddiasını da doğruladı.

Ara verme kararının yapımcı Türker İnanoğlu'nun kararı olduğu öğrenilirken Kanal D'nin ilerleyen süreçte nasıl bir yayın planı uygulayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Yönetmenlik koltuğunda Orhan Oğuz’un oturduğu ve televizyon ekranlarının en uzun ömürlü yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisinin yalnızca 1 bölüm stoğu bulunuyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Ozan Kahil 1 yıl önce Şikayet Et
    İzlemiyorsaniz boş yapmayın
    Cevapla
  • Asdas 1 yıl önce Şikayet Et
    İzlemiyorsunuz boş yapmayın
    Cevapla
  • Yörüklü 1 yıl önce Şikayet Et
    çoğu zaten hep Amerikan dizilerine benziyor adamlar iyice Amerikan kültürünü savaş yapmadan içimizi yerleştirdiler.
    Cevapla
  • Adalı 54 1 yıl önce Şikayet Et
    beş yıl sonra baktım geçenlerde kaldığım yerden devam ettim yadırgamadım senaryo hep ayni kalıpta bitmeli bu nun gibi ve aileye yoneloknyikici diziler olmamalı gönül dağı gibi diziler özendirilmeli.aile ve topluma bir nebze ışık tutmali
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizilerde hiç mutlu bir aile senaryosu neden yok. Hep o onun karısını ayartıyor, yok boşanmadan aldatma vs. Okullarda kız erkek cinselliğe dayalı arkadaşlık. Bıktık artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar