İskenderun'da korkunç saldırı: Genç kızlara taciz ve darp!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde E.Ö (21) ve A.Ö (19) isimli kızlara sözlü tacizde bulunup, darbeden şüpheli, gözaltına alındı. Saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 17.11.2022 15:42 GÜNCELLEME 17.11.2022 16:15
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gerçekleşen olay, dün saat 11.00 sıralarında İskenderun ilçesinin en işlek ve hareketli noktalarından Prof. Muammer Aksoy Caddesi’nde meydana geldi.

İş yerinden molaya çıkan E.Ö. ile A.Ö., markete giderken kaldırımda duran bir kişinin sözlü tacizine uğradı. Bu kişi, ardından kızlara fiziki şiddet uyguladı.

Çevredekilerin müdahalesiyle saldırgan uzaklaştırıldı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından E.Ö. ile A.Ö., polise giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı.

Olayı anlatan A.Ö., "Sözlü tacizde bulundu ve küfretti. Ardından da yine konuşmaya devam etti. Biz de 'kime söylüyorsunuz' dediğimizde ise bize saldırdı. İş yerinden arkadaşlarımız ve çevrede bulunan vatandaşlar geldi. Canımızı zor kurtardık. Şikayetçi olduk, darp raporumuzu aldık. Can güvenliğimiz yok. Bu işin üstü kapatılmasın, bu insan ceza almasını istiyoruz” dedi.

İsmi açıklanmayan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • iso 1 yıl önce Şikayet Et
    şikayetci olsanız ne oluyorki ertesi gün serbest kalır ..
    Cevapla
  • rıdvan 1 yıl önce Şikayet Et
    olayın detayını bilmeden doluşmuş yıne klavye ramboları. ya adam haklıysa
    Cevapla
  • yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar suriyeli sevici varmış alında bakın yanınıza ........... mevzu hayvanlık hayvanında ırkı olmaz buda dip not adli kontrolle serbest kalır diye düşünüyorum her sokak hayvanına yapıldığı gibi
    Cevapla
  • Muttaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ifadesi alınıp serbest bırakılacak. Bu yüzden de bu psikopatlar çoğalarak var olmaya devam ediyor. Ülkemiz her yönden bir kokuşma içerisinde. Dilerim sonumuz hayır olur.
    Cevapla
  • adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu milleti Allah ıslah etsin ba kadar kudurmuşluk fazla, bela çağırıyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor