PKK elebaşı Murat Karayılan'dan 6'lı masaya gözdağı

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Murat Karayılan, 6'lı masa için, "Hatta 6’lı masada bile böyleleri vardır. Yani parçalamayı, bundan faydalanmayı, kendilerine mahkum etmeyi düşünen, bu tür yanlış hesapları yapanlar var." dedi.

GİRİŞ 19.11.2022 17:34 GÜNCELLEME 19.11.2022 17:41
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

Terörist Murat Karayılan, HDP ile gizli ortaklık yürüten 6'lı masaya aba altından sopa gösterdi.

Karayılan, CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin içerisinde olduğu 6'lı masa için şu sözleri söyledi:

"Bu toplum Türkiyeli sol-sosyalist güçlerle birliğini oluşturmuştur. Bir güç, bir irade haline gelmiştir. Ancak onlar bu iradeyi dikkate alacaklarına, ‘nasıl parçalarız’ biçiminde hesaplar yapıyorlar. Hatta 6’lı masada bile böyleleri vardır. Yani parçalamayı, bundan faydalanmayı, kendilerine mahkum etmeyi düşünen, bu tür yanlış hesapları yapanlar var. Başta bu kesimler olmak üzere herkes şunu bilmeli; 23 Haziran’da kimseye rağmen bir şey yapılmamıştır; bir irade vardı ve şimdi de bütünlüklü bir irade vardır. Yani sanki kimi çağrılara rağmen böyle oldu biçimindeki hesaplar yanlış hesaplardır. Bu tür hesapları yapanlar yanılırlar. Biz halkımız ile demokratik-sol güçlerin birliğinin sağlam bir birliktelik olduğuna inanıyoruz. Hiç kimse bunun üzerine oynayamaz; hiçbir oyun da sonuç almaz. Bunun bilinmesi gerekir. Bu tabii konumuz değildi ama bakıyoruz her gün gündemdedir. Bunlar Kürtlerden ve demokratik kesimlerden destek mi istiyorlar yoksa parçalamak mı istiyorlar anlaşılmıyor. Taraflar bu konuda kendilerini netleştirmemişler. Bu açıdan iktidarın da kendisine ‘muhalefetim’ diyen kesimlerin de kendisini netleştirmesi ve kimsenin yanlış hesap yapmaması gerekir."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 207
  • vatan sever.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan YARATIK...Bugünde gözdağı versene... GECEKİ BOMBARDIMANDA KAÇACAK DELİK ARAMIŞSINDIR..SONUNUZ GELİYOR MERAK ETME, AZ KALDI...
    Cevapla
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte masanın CB adayı ,hayırlı olmasın.
    Cevapla
  • Elazığ 1 yıl önce Şikayet Et
    6'lı dantel masası:)))))
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan kafir,kendine güveniyorsan çık ortaya da mücadele et. kaçık saklanmış sın, korkudan kıçından nefes alıyorsun. O geberen teröristlerin ve şehitlerimizin ahı senin yakanı bırakmasın. Azabın ve ateşin hiç bitmesin
    Cevapla
  • Gaga 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanı bozuğu neden yokedemiyoruz …
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”