Son dakika haberi: Hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: PKK şokta!

Son dakika haberi... Gaziantep'in Karkamış ilçesine 5 roketle yapılan terör saldırısı sonrası TSK çok sert cevap veriyor... Hain saldırının ardından Türk savaş uçakları havalanırken Ayn el-Arab'ın doğusuna yoğun top atışları da başladı.

GİRİŞ 21.11.2022 17:54 GÜNCELLEME 21.11.2022 17:54
Bu Habere 197 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı. İçişleri Bakanı Soylu, "Saldırıda biri çocuk, biri öğretmen 3 kişi hayatını kaybetti" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine de, Suriye'nin kuzeyinden teröristlerce atılan 3 roket düştü. Saldırıda, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Terör örgütü YPG/PKK'dan Karkamış'a roketli saldırı

SAVAŞ UÇAKLARI HAVALANDI, TOPÇU ATIŞLARI BAŞLADI

Terör örgütü YPG/PKK'nın Karkamış'a ve Kilis'e yönelik saldırısının ardından, Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan mühimmat yüklü savaş uçakları havalanırken ayrıca teröristlerin bulunduğu bölge ağır topçu atışına alındı. 

Üsteki hava hareketliliği sürerken, kargo uçaklarının da iniş-kalkış yaptığı gözlendi.

BAKAN SOYLU DUYURDU: TERÖRİSTLER 10 SALDIRI GERÇEKLEŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında "Saat 11.15'ten itibaren 10 adet saldırı gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de terör saldırı sonrası yaptığı açıklamada bölgede bu hafta tüm okulların tatil edileceğini açıkladı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 197
  • muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    kürt kardeşlerimiz pkk lıları ihbar etsin.
    Cevapla
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    bu millet için artık bunların olmaması gerek artık hak etmiyor bu millet böyle şeyler görmeyi vur yiğidim cihan inlesin vur aslanım vur
    Cevapla
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    birileri ülkemde para pul varlık içinde bunları savunurken benim hasanımın benim mehmetiçiğimin şehit olmasına dayanamıyorum allah için devlet sadece dışarıdaki değil içerideki kim olursa ister milletvekili ister üst düzey olsun cezalandırmalı vatandaşlıktan atılığ hain ilan etmeli
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük devletimiz , güçlü ordumuz var, böyle bazen çaresizlik tablosu çizildiği zaman çok kötü oluyorum. Dünyanın tepkisinden çekinmeyin Allah için vurun 80 değil 180 uçak kaldırın taş taş üstünde bırakmayın , gösterin devletin büyüklüğünü. Bu iş böyle bittmez
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Cocuklari bebekleri ögretmenleri vuracak kadar asagilik terör örgütü ypg pkk pjak tak bu canileri durdurmak icin daha büyük saldirilar yapilmali seferberlik ilan edilmeli barzani ile irak iran suriye ile pkk ya karsi ortak kordineli operasyonlar yapilmali kürt milleti pkk lilari ihbar etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!