Son dakika: Mecidiyeköy'de 15 aracın karıştığı kaza: Çok sayıda yaralı var

İstanbul Mecidiyeköy'de 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı, çok sayıda yaralı var.

GİRİŞ 23.11.2022 03:02 GÜNCELLEME 23.11.2022 03:08
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Mecidiyeköy'de D-100 Karayolu üzerinde henüz bilinmeyen nedenle 13 araç zincirleme kaza yaptı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi.

Kazada yaralananlar itfaiye tarafından araçlardan çıkarılırken, D-100 Karayolu'nun trafiği Anadolu yakası istikametine durdu. Araçlar yan yol üzerinden Mecidiyeköy meydana yönlendirildi. Kazadan 1 saat önce yine aynı noktaya yakın bir otomobilin takla attığı ve trafiğin yavaş ilerlediği, bu sırada zincirleme kazanın meydana geldiği belirtildi.

Öte yandan kazanın ardından araçlarda sıkışan 1'i bebek toplam 8 kişinin olay yerindeki itfaiye tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Yaralı 8 kişi, aralarında hafif yaralıların da olduğu diğer kişilerle hastaneye sevk edildiği bildirildi. Polisin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 21
  • svs58 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar kişinin gelirine göre verilmeli bence..torosu olanada emniyet şeridi ihlali 1823 lira,7 milyonluk ferrarisi,range roveru olanada aynı olunca,geliri çok olan emniyettende geçiyor,kırmızıdanda,hız ihlalide yapıyor,makasta atıyor,kemerde takmıyor,,ee onu gören garibanda,o yapıyorsa bende yaparıma gidince,bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor..10 senede bir ehliyetler testten geçirilmeli,cezalar araca göre artırılmalı(tıpkı emlak vergisi sistemi gibi)pert,ağır hasarlı araçlar asla trafiğe çıkmamalı,özellikle alkol,hız ve kırmızı ışık cezalarında,asla indirim yapılmamalı,alkollü araç kullanmada,cezalar,can yakmalı.
    Cevapla
  • Arif. 1 yıl önce Şikayet Et
    her birşeyin koruması var arabada bile emniyet kemeri denmiş.lakin asıl yola çıkmadan alınıcak tedbirler. zahiri olarak. birde. manevi tedbir. başı Abdesttir.okuncak dualar.Besmelesiz yapılan işte hayır yoktur buyrulmuş.al sana emniyet.şimdi ise alkolle araba kullanan. zinadan gelen bilmem neler.yani 1 kötünün kaç kişiye zarar verdiği.kötülük budur.iyilikte yayıldığı gibi kötülüklde yayılır.herşeye.cahil cesaretli olur.
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    olayın nedeni belliki porche ve bmw.you tube da serserilere bakın sürekli video çekmeler.Sapladık oynadık diye milletin canını tehlikeye atıyorlar.AMA NE HİKMETSE BUNA KAZA DENİYOR.SİLAHLA ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS.İSLAMDA BİLE AŞIRI HIZLA ÖLÜM RİSKİ OLACAĞINI BİLE BİLE KULLANMAK İNTİHAR SAYILIYOR DÜŞÜNÜN ARTIK.
    Cevapla
  • mağdur 1 yıl önce Şikayet Et
    vara gitsinler anlaşılır herşey arabası hızlı olanlar var aramız da
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Yollar düzgün ama şöförler çok kötü.Ben her zaman söylüyorum ehliyetleri iptal edip 0’dan ehliyet vereceksin yüzde sekseni ehliyet alamaz.
    Cevapla
  • Marasli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Almanya Söförüyum ve her sene gelince yazin araba ile yoldaki söförlerinin ne kadar kötü eyitimi oldugunu görüyorum. Mesafe yok, yaris yapiyorlar birbiri ile, yol hakkkini bilmiyorlar ve ve ve, tabiki kazalar kaninilmaz. Normal de yani bu insanlarin kaza yapmasi. Trafik isaretlerini bile bilen veya bilipte uyan yok dogru düzgün. Kirmizi lambada durdum diye bana korna caliyorlar.
    Cevapla
  • Sema 1 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyorum yanlarina da beni oturtsunlar 256 senedir soforum ama adamlar ders aliyolar saga git sola git biraz one biraz arkaya ee tamam al sana ehliyet bu nedir ya arkadaşım hadi simdi biraz uzun sure ders veriyolar ama oda nerde trafik olmayan yerde e trafigin olmadığı yerde benim 12 yaşındaki kizim da araba sürer yani trafige cikacak hepsi ben belcikada aldim ehliyetimi burda ders aliyosun ders aldikdan sonra imtihana giriyosun trafigin tam kalabalik oldugu yerelerde sana araba surduruyorlar eğer iki hafta yaptin surerken sagdan gelene durmadin pisikletciye yayaya yol vermedin adam diyo git geri gel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...