İlber Ortaylı koronavirüse yakalandı

Osmaniye Belediyesi 6. Kitap Fuarının onur konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın dün yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Osmaniye programı 1 hafta sonraya ertelendi.

İlber Ortaylı koronavirüse yakalandı
İlber Ortaylı koronavirüse yakalandı
GİRİŞ 24.11.2022 12:21 GÜNCELLEME 24.11.2022 12:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın koronavirüse yakalanması nedeniyle etkinliğin ertelendiğini duyurdu.

Başkan Kara, “Hocamız İlber Ortaylı’ya çok geçmiş olsun. Kendisi onur konuğumuz olarak gelecekti ancak rahatsızlığı nedeniyle programını 1 hafta ertelemek zorunda kaldık. Saygıdeğer hocamıza Allah’tan sağlık, sıhhat diliyorum” dedi.

Etkinliğin 30 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da fuar alanı söyleşi salonunda yapılacağı duyuruldu.

Fuarın 17.00 olarak planlanan açılış töreni ise Osmaniye protokolü ve öğrencilerin katılımları ile cuma günü saat 15.00 olarak planlanarak değiştirildiği açıklandı.
 

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Ahi Evran 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisi olduğu olmadığı her şeye burnunu soktu olacağı bu idi. Geçmiş olsun, bir daha dikkatli olursa bir şey olmaz.
    Cevapla
  • @OksijenOrain 1 yıl önce Şikayet Et
    Aktif Anyonik Oksijen (H2O8) in Antiviral, Antibakteriyel, Antiseptik, Antipruritik, Antihistamik, Anti-inlamatuar, Biyosidal etkilerinin yanında KANSERLİ hücrelerde ki etkilerinin ortaya konulduğu bilimsel çalışmalar WJARR Hakemli akademik dergide yayınlandı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca Klor dioksit diye bir şey var. DR. Andreas Ludwig Kalcker ile Klordioksit Sohbetini izleyin. Bunlar varken, bunlar yokmuş gibi çaresizlik içinde korkuya kapılmanın ne anlamı var!
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş Olsun Allah acil şifalar versin hocam
    Cevapla
  • hkalem 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sifa versin
    Cevapla
  • fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun ALLAH CC Şifa versin İlber bey sağlıklı ve hayırlı nice seneler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim