Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3'ü ağır 33 kişi yaralandı. Kazaya ait görüntülerde ters yöne giren kamyonetin, yolcu otobüsünün önüne çıktığı görülüyor.

GİRİŞ 26.11.2022 15:00 GÜNCELLEME 26.11.2022 15:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 33 yolcu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bismil ilçesinden Diyarbakır istikametine gitmekte olan Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü devrildi. Kazada 3’ü ağır olmak üzere 33 yolcu yaralandı.



İhbar üzerine kaza bölgesine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve güvenlik gücü sevk edildi. Yaralılar, ekipler tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılarak kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.



ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYONU KIRDI

Otobüs şoförü Yusuf İ., önüne bir transitin çıktığını, ona çarpmamak için direksiyonunu kırınca toprak çökmesi sonucu kazanın meydana geldiğini ifade etti.

TERSTEN GELEN KAMYONET OTOBÜSÜN ÖNÜNE ÇIKTI

Kazaya ait kamera kaydı görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde, ters yönden gelen kamyonetin, refüjü geçerek otobüsün önüne çıktığı ve ağır seyrettiği, otobüsün de kontrolden çıktığı görülüyor. 

KAYNAK: AJANSLAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • adana01 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada otubüs'ün suçu olduğunu sanmıyorum bütün suç kamyonetin allah acil şifalar versin
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    kamil koçta hep kaza yapıyor şöförleri ağır mı çalıştırıyorlar nedir otobüslerde güzel halbuki
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne kadar hız ki kaç metre de duramadi otobüs.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalelefef şehirlerarası karayollarının ilçe geçişlerinin tamammının çelik bariyerle kapatılması gerekmektedir bilhassa geceleri çok tehlikeli Allah yaralılar şifa nasip eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş Olsun Allahım Acil Şifalar Versin İnşaallah Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!