3 gündür kayıptı! 30 kilometre uzaklıkta uyurken bulundu

Sivas'ın Gürün ilçesinde hayvanlarını aramak için çıktığı arazide kaybolan İrfan Arabacı, 3 gün sonra sağ bulundu. Tedavi altına alınan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GİRİŞ 26.11.2022 23:59 GÜNCELLEME 27.11.2022 00:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sivas'ın Gürün ilçesine bağlı Çiçekyurt köyünde yaşayan İrfan Arabacı (41) 23 Kasım'da kardeşi ile kaybolan hayvanlarını aramak için araziye çıktı.

Eve dönen kardeşi abisinin gelmemesi üzerine durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.

UYURKEN BULUNDU

ANDA Gönüllü Kurtarma Ekiplerinin de destek verdiği arama çalışmaları sonucu Arabacı, kaybolduğu noktadan yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kındıralık köyünde bir ağılın yanında uyurken bulundu.

Köy sakinlerinden Serdar Boyrazoğlu tarafından bulunan Arabacı, jandarma ekiplerine teslim edildi.

Jandarma ekipleri bitkin haldeki adamı alarak hastaneye götürdü. Arabacı’yı gören yakınları büyük bir mutluluk yaşadı. Tedavi altına alınan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ali haydar yemez 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kayıp olmalar artık hastalık gibi bulaşıcıdır yakında başkalarıda dener.Kayıp olduğu yerden 30 km çok uzak.Köyler en fazla bir birinden 5-10 km uzakta olur bu adam 3 köy ötede mesafedemi bulunmuş oldu km abartılı yazılmış adamın sağlığında sıkıtı var gibi böyle insanları yallınız bir yere gönderilirse arkasından devlet seferber olur.
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devlete millete zeval vermesin..
    Cevapla
  • Misafir-x 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi bununla geçmiş olsun. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar