Eskişehir'de görülmemiş olay! Otomattan el çıktı! Sosyal medyada viral oldu

Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.

GİRİŞ 28.11.2022 18:27 GÜNCELLEME 28.11.2022 18:27
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğünün yüzde 70'lik su zammı kararının uygulanması öncesinde, vatandaşlar su yükleme noktalarında uzun kuyruklar oluşturup, bakiyelerini artırmaya çalıştı. Su yükleme noktasında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan ilginç bir video ise adeta kısa sürede viral oldu.



Paylaşımda, Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde olduğu belirtilen bir su yükleme noktası üzerinde bulunan ve verilen parayı kabul eden otomatik kısmın söküldüğü görülüyor. Boş olan bölüme para uzatan bir vatandaşın parasını, içeriden bir el alıp parayı karta yüklüyor.

Vatandaş, toplam 400 TL'yi içerdeki görevliye uzatarak, bakiyesini arttırıyor. Sosyal medyada paylaşılan video, izleyenleri güldürürken, onlarca da yorum topladı.

İlgililer, Sumatik'in para kabul bölümünün arızalandığını, yoğunluk yüzünden vatandaşları mağdur etmemek için bir görevlinin paraları cihaz içinden eliyle aldığını anlattı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • Muşlu efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir devrimdir ilk yapılanlar hep devrimdir bravo teknolojiden uzak tamamen insani:)))
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    her şey güzel oluyor. ha ha
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Elden ele beyler cepten cebe tek kalemde bitirelim şu işi makine el cep uzak oluyor.
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa kenti (!) ESKİŞEHİR , Ha ha ha...
    Cevapla
  • Eskipazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben yıllardır şunu söylerim ve söylemeye de devam edeceğim.Bu CHP zihniyeti bu millete hizmet etmez.Bunların inancı Yahudiler gibidir.Bütün millet CHP lilere hizmet etmek için yaratılmıştır.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Burda boş boş yorum yapma hangi müslüman yahudiler kadar çalışanının hakkını veriyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altın fiyatlarında sert yükseliş
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...