Fuat Oktay'dan kahraman Mehmetçik için taziye

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit için taziye mesajı yayımlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kahraman Mehmetçiğin ailesine sabır temennisinde bulundu.

GİRİŞ 29.11.2022 13:22 GÜNCELLEME 29.11.2022 14:41

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit için başsağlığı diledi.

Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit, Pençe-Kilit bölgesinde şehit olduPiyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit, Pençe-Kilit bölgesinde şehit oldu

Fuat Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Halil İbrahim Yiğit'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Slovakya Başbakanı Fico’ya suikast anının görüntüsü ortaya çıktı!
İsrail, Gazze'de sivillerin toplandığı alanı hedef aldı, çok sayıda şehit ve yaralı var