Mustafa Ceceli’ye hırsızlık şoku! Milyonluk soygun

Büyükçekmece’de sanatçı Mustafa Ceceli’nin ailesine ait kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyuldu. Yaklaşık iki buçuk milyonluk altın çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

GİRİŞ 29.11.2022 21:09 GÜNCELLEME 29.11.2022 21:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, dün sabah 04.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz 4 şahıs, sanatçı Mustafa Ceceli’nin ailesine ait olan kuyumcu dükkanına girdi.



Kapalı olan dükkan kapısını levye ile açan şüpheliler, dakikalar içinde tezgahta bulunan altınları çalarak kayıplara karıştı. Alarm sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu emniyet güçlerine bildirdi.

Olay sonrası ihbar üzerine kuyumcuya polis ekipleri sevk edilirken yaklaşık iki buçuk milyon liralık altın çalındığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, dükkana gelerek çalışma yaparken emniyet güçlerinin hırsızlık ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuyumcunun altını dükkanında tezgahta bırakması. Sizede enteresan gelmedi mi durum?
    Cevapla
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılbaşı geliyor... Sıkıntı yok! Geceliği en az 5 milyona iki şarkı patlattı mı yine kara geçer... Eeeee gidene ağlarken gelenin de nereden olduğunu sorgulamalı insan....
    Cevapla
  • Alparslan1453 1 yıl önce Şikayet Et
    acep planlı mı? planlayan nasıl planlamışta b u kadar kolay olmuş bu soygun? Sorular sorular ve de sorular?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Alt üstü bir konser parası. Peşine bile düşmemiştir.
    Cevapla
  • No problem 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakalanacaklarini bile bile hırsızlık yapanlara şaşıyorum haramdır haramiler bunun altından ne çıkacak bakalım teroris kadın yakalandı arkasından bu olay bağlantılar iyice araştırmalı (deaskabeli) kadın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu