Uğur Dündar tv100'e geçti

Gazeteci Uğur Dündar, TV 100'le anlaştı. Kendi programıyla ekranlara geri dönecek olan Dündar'ın "Uğur Dündar'ın Panoraması" adlı programı, her cumartesi gecesi saat 22.00'de yayınlanacak.

Uğur Dündar tv100'e geçti
Uğur Dündar tv100'e geçti
GİRİŞ 30.11.2022 16:47 GÜNCELLEME 06.12.2022 08:43
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Gazeteci Uğur Dündar, kendi programıyla ekranlara geri dönüyor. Son olarak TELE 1 ekranlarında "Demokrasi Arenası" programını sunan Dündar, yeni bir kanalla görüşmeye başladı.

TV 100 ile görüştüğünü söyleyen Dündar, "Orası teknolojisi yeni, gayet güzel, büyüme planları olan bir televizyon. O çatı altında bir program yapmayı düşünüyorum" dedi.

"YILBAŞINDAN SONRA LİDERLERLE PROGRAM YAPACAĞIM"

Kendi programını yapacağını söyleyen Dündar, "Yılbaşından sonra tüm liderlerle söyleşiler yapacağım" ifadesini kullandı.

Konuyu doğrulayan TV 100, yayımladığı açıklamada, "7 Ocak'tan itibaren her cumartesi gecesi saat 22.00'de 'Uğur Dündar'ın Panoraması' adlı programla ekrana gelecek olan Dündar, güncel ve siyasi gelişmeleri yorumlayacak" denildi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 69
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi buradaki yorumlara bakıyorum haklı buluyorum ama be kardeşim bu din düşmanı dündar çıktığında veya temelli hiç açma tv100 seyretme bu kadar bu adamın kim olduğunu çok iyi biliyoruz demek tv 100 ne olduğunu sahibi kimdir bilmeyiz ama ne olduğu belli hiç bir yerde tutunamayan ece denen spiger olsun bu dündar olsun bunlar vatan haini
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Dündar hükümete vurmak artık para etmiyor herhalde o işi bıraktığına göre
    Cevapla
  • Izzet öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yaptınız sayın Dündar. Tele1 ihanet ettiniz.
    Cevapla
  • I.ÖZTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yaptınız sayın Dündar. Tele1 ihanet etmeniz size yakıştı mı?I.Öztuelrk
    Cevapla
  • Mehmet Akkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Gebersede kurtulsak şu vatan hainlerinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları paylaştı! İsrail tankları havaya uçuruldu: 12 asker öldü, 12 yaralı
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Sorumluluğu üstüme alıyorum