17 yıllık Arka Sokaklar'da bir devir kapanıyor mu? Bitirilip bitirilmeyeceği ortaya çıktı!

2007’den beri Arka Sokaklar’da ‘Engin Balkan’ karakterini üstlenen İlker İnanoğlu, ‘Final yapacak mı, kanal değiştirecek mi?’ sorusunu yanıtlandırdı.

17 yıllık Arka Sokaklar'da bir devir kapanıyor mu? Bitirilip bitirilmeyeceği ortaya çıktı!
17 yıllık Arka Sokaklar'da bir devir kapanıyor mu? Bitirilip bitirilmeyeceği ortaya çıktı!
GİRİŞ 02.12.2022 15:19 GÜNCELLEME 02.12.2022 15:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun sağlık problemlerinden ötürü yayın macerasına 45 gün boyunca ara vermek durumunda kalan Arka Sokaklar dizisinde biteceği iddiası ileri sürülmüştü. Arka Sokaklar’da oynadığı ‘Engin Balkan’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan İlker İnanoğlu’dan izleyenlerin yüzünü güldürecek haber geldi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de hesapları altüst edecek veda! Kimse bunu beklemiyorduGelsin Hayat Bildiği Gibi'de hesapları altüst edecek veda! Kimse bunu beklemiyordu

20 yıla yakın bir süredir varlık gösteren Arka Sokaklar dizisinin başroldeki ismi İlker İnanoğlu ‘Final yapacak mı, kanal değiştirecek mi? sorusunun cevabını tv100’deki Magazin Hattı programında verdi.

17 sezon ve 638 bölümdür ekranlardaki yerini alan Arka Sokaklar dizisi oyuncusu İlker İnanoğlu, “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz.” şeklinde ifadelere yer verdi.

İnanoğlu yönetmenlik koltuğunda Orhan Oğuz’un oturduğu Arka Sokaklar’ın farklı başka bir kanala geçeceği iddiası hakkında, “Yok o doğru bir haber değil” dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Cokguzelhareketler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün polisiye dizileri izlemisimdir, bir bunu izlemedim, ruhsuz, seviyesiz bir sry. Konusmalara bskin, senarist karakter ayrimi yaomaksizin, herkese ayni lisiymis gibi replik okutyuruyor. En itici tarafı bu. Her karakterin farkli bir konusma stili olur. Zirva zirva vurgular, kirik cumleler, sanki ana dilleri degil, ulkemizin duygularını, yabanci oyuncular yansitamamis, yapmacik kalmış gibi duruyor. En kalitesiz dizi dense, ucuk fox dizilerinden bile once gelir aklima.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ülkemde yorumlar bile nefret dolu.. Biz böyle bi millet değildik birbirimizi severdik en yokluk günlerinde bile..
    Cevapla
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziler hepsi boş milletimizin değerli vaktini boşa harcamak için yapıyorlar
    Cevapla
  • bela 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıktı artık bitsin bencede
    Cevapla
  • Kamilllll 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizide babanmi oynuyordu suyunuz ısındı Bi defolup gitmeyi birde oyunculuğu öğrenemediniz şu dizide
    Cevapla
  • Hiç şaşma 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki reytingi düşünce kalduriyorlar da. Toplum mühendisliğine soyunmuşlar, asla degersuz seyleri kaldirmazlar, izleniyor boyle rayting aliyir hikayesine en kepaze, hir gür dizileri programları tutarlar. Maksat bir kisiyi de bozsak kardir. Yine misafir, hep haksızı savun hep
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaşım her malın alıcısı var. izleme reytingleri düşsün otomatik olarak dizi yayından kalkar. siz değerli vaktinizi çok bilimsel olaylara harcıyorsunuz sanki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar