Kanal 7 sürprizlere doymuyor! Yeni dizisi Kan Çiçekleri’yle heyecanı doruklara çıkaracak

Yağmur Yüksel ile Barış Baktaş ikilisinin başrollerini üstlendiği Unik Film / Rains Pictures imzalı Kan Çiçekleri, Kanal 7 ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunulacak.

GİRİŞ 06.12.2022 11:09 GÜNCELLEME 06.12.2022 11:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ömer Baykul ile Levent Türkan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Kan Çiçekleri, sürükleyici öyküsü ile izleyenleri etkisi altında bıraktıracak. Kan davasıyla başlayan büyük sevdanın gözler önüne serildiği Kan Çiçekleri ihtiras dolu senaryosuyla Kanal 7 ekranlarında fırtınalar estirecek.

Türkiye'den inanılmaz yükseliş! ABD'nin ardından ikinci olduTürkiye'den inanılmaz yükseliş! ABD'nin ardından ikinci oldu

Hayalleri ve ailesinin geleceği arasında sıkışıp kalan Dilan ile kan davasına son vermek isteyen Baran’ın hikayesinin konu olarak işlendiği Kan Çiçekleri 05 Aralık’ta 16:15, sonrasında hafta içi her gün 16:30’da Kanal 7’de yayına girecek.

Kan Çiçekleri dizisinin senaryosunu Nuriye Bilici, Münevver Yıldız, Melike Yılman, Burak Acar, Günce Miraç Dizman, Necati Küçükazay, Kadir Samet Karaman, Simge Akovalıer, Nursem Banu Özyürek, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yıldırım’ın kaleme alacak.

Kardeşini töreye kurban vermek istemeyen Baran ve tüm hayallerini bir kenara koyup hiç tanımadığı biriyle evlenen Dilan’ın kanla yoğurulan zoraki evlilikleri anlatılacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hind dizileri daha güzel.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Klasik dizi sektöründen ne zaman çıkacaksınız. Biraz yenilik getirin en azından hikayeye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi