Prof. Dr. Sibel Pekcan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Pamukkale Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sibel Pekcan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Sibel Pekcan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Prof. Dr. Sibel Pekcan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
GİRİŞ 02.12.2022 17:03 GÜNCELLEME 02.12.2022 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Pamukkale Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sibel Pekcan, koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Pekcan'ın ölümünü duyuran Türk Tabipleri Birliği (TTB)'den yapılan açıklamada, "Covid-19 nedeniyle yitirdiğimiz sağlık çalışanlarına 9 ay sonra bir yenisinin eklenmesi, pandeminin ve etkilerinin bitmediğinin göstergesidir" denildi.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ayşe Elmas 1 yıl önce Şikayet Et
    2 ay süründüm koronadan yeni kurtuldum yeğenim 3 aydır perişan.Kesinlikle çok dikkat edelim.Karantina bitince tedbirleri bıraktık hata ettik,korona bitmedi.Yaz aylarında ve sonrasında yakınlarım komşular tanıdık inanın yarımız yakalandık kimse ölmedi ama zor geçti çok çektik
    Cevapla
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, çok üzücü. Başka sitelerde 2 yıldır yoğun bakımda tedavi gördüğü yazılmış. TTB'nin açıklamasında pandeminin etkilerinin bitmediğini gösteriyor yazılmış. Ancak geçmişten beri tedavi görüldüğü anlaşılıyor..
    Cevapla
  • Isci 1 yıl önce Şikayet Et
    Korona var infulenzayi zor atlattim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'