Kumarcılara mühür fayda etmedi! Tam 14 kez...

İzmir'de emniyet güçlerinin kumar baskını düzenlediği 3 işletmenin daha önce 14 defa mühürlendiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 04.12.2022 14:13 GÜNCELLEME 04.12.2022 16:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bütün kötülüklerin anası olan kumar illeti hayat karartmaya devam ederken yasadışı kumarla mücadele bütün hızıyla sürüyor.

90 GÜNDE 14 DEFA MÜHÜR KIRDILAR

İzmir'in Bornova ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gökdere ve Beşyol mahallelerinde daha önce kumar oynatıldığı için 14 kez mühürlenen adreslerde, mühürlerin bozulup tekrar kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Jandarma tarafından 14 defa mühürlenmiş 3 işletmeye düzenlenen baskınlarda, kumar oynadığı tespit edilen 140 kişiye toplam 254 bin 660 lira ceza kesildi.

CEZALAR FAYDA ETMİYOR

İş yeri sahipleri İ.A, Ö.T. ve A.K. hakkında "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" ile "mühür bozmak" suçlarından adli işlem başlatıldı.

İşletmelerde çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunduğu tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Kumar oynamak için kullanılan malzemelere el konuldu.

SANKİ ÖRGÜT YUVASI

Gökdere Mahallesi'ndeki 5 katlı bir binanın son katındaki iş yerine düzenlenen operasyonda, binanın kapılarının baskınlara karşı güçlendirildiği tespit edildi.

Koçbaşıyla kapıyı açamayan jandarma, çağrılan itfaiye aracının merdiveniyle binaya çatıdan girerek işlem yaptı.

 

KAYNAK: AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 2
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ne ceza ya yemek parasi bile degil direk hapise al koy bir iki yil durmadan parana en az cezalar besyuz bin olacak muhuur acan mallar iyi agir ceza oalcak direk mallarina el konacak ve yirmi yil hapis ve para cezasi olacak bu komik rakamlar ile bunlar bitmez
    Cevapla
  • Selam 1 yıl önce Şikayet Et
    50 defa kapansa yine açacaklar çünkü cezalar caydırıcı değildir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler