Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Formasyon eğitimi 3 ve 4'üncü sınıfta verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu hafta YÖK Başkanımızla görüştük. 3 ve 4'üncü sınıfta formasyonu verelim, üniversiteyi bitirirken formasyon eğitimini almış olsunlar dedik, mutabık kaldık" dedi.

GİRİŞ 04.12.2022 20:59 GÜNCELLEME 04.12.2022 21:04
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şanlıurfa Gençlik Buluşması" kapsamında Haliliye ilçesindeki İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu hafta YÖK Başkanımızla görüştük. 3 ve 4'üncü sınıfta formasyonu verelim, üniversiteyi bitirirken formasyon eğitimini almış olsunlar dedik, mutabık kaldık" dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim fakültesi mezunları iş bulamıyor. Formasyon veresen ne olacak.Ögretmenlik bölümü okuyanlar atama bekliyor
    Cevapla
  • vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteler eğitim değil Diploma veriyor..Eğitim verdiklerinde ülkenin kaderi değişecek.
    Cevapla
  • Bahar Gos 1 yıl önce Şikayet Et
    bende Tarih bölümünde son sınıfım ve bu yüzden akademisyenlik düşünüyorum mezun olur olmaz direk yüksek lisans ve Araştırma görevlisi kadrosu açılırsa başvuracağım:((dua edin... İnşallah herkes tez vakitte istediği alanda iş bulur amin
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    isabet karar mezun ol bide formasyon peşinde koş olacak iş değildi ..
    Cevapla
  • İkonyum 1 yıl önce Şikayet Et
    Birileri yüksek puanla bir okula ve bölüme yerleşip okusun sonra birileri düşük puanla bir bölüme ve okula yerleşsin sonrada formasyon alıp o kişi ile denk olsun haksızlık o zaman ösym sınavı kaldırsın daha iyi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi