Fatih’te 3 katlı ahşap metruk bina alev alev yandı!

Fatih’te 3 katlı ahşap metruk bina alev alev yandı. Yangında ölü veya yaralı olmazken binanın bodrum katında beslenen ve bulundukları alan kilitli olan 2 köpeği itfaiye ekipleri kurtardı.

GİRİŞ 07.12.2022 09:11 GÜNCELLEME 07.12.2022 09:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Fatih'te gerçekleşen yangın, saat 07.30 sıralarında Yavuz Sinan Mahallesi Küçük Pazar Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 katlı ahşap binada yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan binaya kısa sürede müdahale etti.

BODRUM KATTA BULUNAN İKİ KÖPEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI 

Yangın nedeniyle metruk binanın bitişiğinde bulunan 3 katlı başka bir binada bulunan vatandaşlar yaşadıkları panik üzerine kendilerini dışarı attı. Öte yandan bodrum katında vatandaşlar tarafından beslenen 2 köpeği ise itfaiye ekipleri kurtardı.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Paniğe neden olan yangında ölü ve yaralı bulunmazken 3 katlı ahşap bina küle döndü.

Polis ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • VAH HALİMİZE 1 yıl önce Şikayet Et
    Otel yapmak için yakmışlardır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin