Kız öğrenciler birbirine girdi! Acımasızca tekme tokat kavga

Erzurum'da meydana gelen olayda 13 ve 14 yaşlarındaki ortaokul kız öğrencileri atıl halde bulunan binanın içerisinde tekme tokat kavga etti. MEB müfettiş görevlendirilerek olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Kız öğrenciler birbirine girdi! Acımasızca tekme tokat kavga
Kız öğrenciler birbirine girdi! Acımasızca tekme tokat kavga
GİRİŞ 07.12.2022 19:32 GÜNCELLEME 07.12.2022 19:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Olay, 4 Aralık'ta Erzurum'un Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde meydana geldi. 7'nci sınıf öğrencisi Ç.D. ile arkadaşları, başka bir okulda eğitim gören 8'inci sınıf öğrencisi İ.D.'yi atıl kalan afet konutlarına götürdü. Ç.D., iddiaya göre erkek arkadaş meselesi nedeniyle İ.D.'yi hakaretlerde bulunup, dövdü.

''BÜYÜ DE GEL''

İ.D.'ye tokat atıp, sürükleyen Ç.D., "Çoluk, çocuksun. Büyü de gel, tamam mı? Burada dayağı yiyip eve gideceksin. Bunu biliyor musun? Tamam şimdi öğrenmiş oldun değil mi?" dedi. Ç.D., İ.D.'yi kurtarmak isteyen arkadaşlarına da "Hayır, tutmayacaksın" diyerek tepki gösterdi. Bir erkek öğrencinin cep telefonu ile çektiği görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.

MEB INCELEME BAŞLATTI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Erzurum'da iki öğrencinin şiddet olayına karışmasıyla ilgili müfettiş görevlendirilerek inceleme ve soruşturma başlatıldığını duyurdu.

MEB'den yapılan açıklamada, "Bugün Erzurum’da iki öğrencinin şiddet olayına karıştığı iddiasıyla sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."denildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Araphan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuklara bu kadar özgürlük veren utansın kılık kıyafeti serbest eden utansın bu ülkenin ahlakını bozdunuz utanın kimse çocuğuna nasihat bile edemiyor özgürlüğün batsın senin gençliğin nereye gidiyor anlamadın hâlâ yüksek sesle bağırıyorsun utanmadan
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İffet ve haya güzeldir,ama gençlerde daha güzeldir.
    Cevapla
  • memetzade 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerin ve ebeveynlerin çocuklar üzerinde bir yaptırım gücü kalmadığından kimse müdahale de edemiyor. Malum dokunmak yasak... Bu yasaklardan dolayı çocuklar öğretmenler ve ebeveynler üzerinde baskı kuruyor. Öğrenciler de yaşı gereği çoğu zaman doğru olanı ayırt edemiyor.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    kızları olan bir babayım, olabildiğince iyi yetiştirmeye çalıştık, böyle imtihanlarla sınama beni Allah'ım...
    Cevapla
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Okulda her türlü şiddetin önü ağır disiplin cezası verilerek alınmalı aksi halde gidişat kötü.
    Cevapla
  • Cendere 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerin çocuklara ahlak egitimi vermesi, dogru yaşta dogru değerleri kazandırması lazim, sonra da hayatlarını guzel seylerle doldurması lazim, egitimi okulun sırtına yıkan, çocuğunu başından savmaktan başka şey yapmayan veliler düzeltilmeli, sadece disiplinle çözülecek bir sorun değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!