TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı dev projesi için düğmeye bastı! Unutulmaz etkiler bıraktıracak

TRT1’in iddialı projesi Gönül Dağı’nın yapımcılığını üstlenen Ferhat Eşsiz, TRT Dijitalde yayın hayatına merhaba diyecek Modern Doğu Masalları için hazırlıklarını sıkı tempoda yürütmeye başladı.

TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı dev projesi için düğmeye bastı! Unutulmaz etkiler bıraktıracak
TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı dev projesi için düğmeye bastı! Unutulmaz etkiler bıraktıracak
GİRİŞ 17.12.2022 15:39 GÜNCELLEME 17.12.2022 15:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Köprü Film adlı yapım şirketinin kuruculuğunu üstlenen ve üç sezondur ekranlarda varlık gösteren Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz, bir projesini daha dizi severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 17 Ekim 2020'den bu yana Gönül Dağı dizisinin yapımcısı olan Ferhat Eşsiz, TRT Dijital’de yayın macerasına adım atacak Modern Doğu Masalları dizisi için hummalı bir hazırlık süreci içerisine girdi.

Diriliş Ertuğrul’dan Show TV Sipahi’ye çok konuşulacak transfer! İmzalar atıldıDiriliş Ertuğrul’dan Show TV Sipahi’ye çok konuşulacak transfer! İmzalar atıldı

Görüntü yönetmenliğini Sami Saydan’ın yaptığı ve Yahya Samancı’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Modern Doğu Masalları dizisinin çekimleri başlatıldı.

Semih Ertürk, Feyyaz Duman ve Mehmet Atay gibi birbirinden iddialı isimlerin başrollerinde yer alacağı Uzak Doğu Masalları dizisinin 8 bölümden oluşacağı bilgisi paylaşıldı.

Babalarını kaybeden 2 kardeşin başından geçenleri konu olarak işleyecek Uzak Doğu Masalları yapımında Mehmet Atay ‘Dondurmacı İhsan’, Feyyaz Duman ‘Halil’ ve Semih Ertürk de ‘İbrahim’ karakteri ile ekran önüne çıkacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Seyirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene bu dizi final yapar ,zorlamalarla ile ilerliyor.
    Cevapla
  • Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi izlenir yalnız ATV'deki kuruluş iyice cıvıttı duruluş oldu sanki Osmanlı filmi değil sırf ihanet filmi hep Hain hain senaristler Hiç Kurtlar Vadisi izlememiş mi Hainler 2-3 bölümde hep temizleniyor artık ATV bu kuruluşu izleyen çok azalmıştır millet kanal değiştiriyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?